≫ 

Zidan se umešao u dramu španskih novinara i Luke Jovića i poručio: Dečko razume situaciju

Trener Real Madrida veruje u srpskog napadača

  • 23

Srpski napadač Luka Jović još čeka na prvi gol u dresu Real Madrida (nakon što mu je jedan poništen protiv Osasune) i zbog toga se nalazi na udaru španskih novinara. Jović je treći najplaćeniji igrač tima, ali za sada se nije pokazao svoj raskošni napadački talenat.

Zbog toga je bio na stalnoj meti novinara koji su pratili svaki njegov pokret, svaki ulazak u igru i komentarisali negativno.

Mnogo kritika trpe igrači Real Madrida na početku sezone, ali se nalaze na prvom mestu Primere, i dalje bez poraza. I imaju četiri pobede u poslednjih pet kola. Večeras (21.00) gostuju Majorki, koja se nalazi na dnu tabele, a kvota na dvojku je 1,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Majorka - Real Madrid.

Trener Reala obratio se medijima na konferenciji i jasno je stavio do znanja predstavnicima "sedme sile" da je sa Lukom sve u redu i da će krenuti da postiže golove.

- Jović nije obeshrabren. Baš suprotno, dobro razume situaciju. Mislim da je mnogo bolji nego na početku sezone.

- Polako je krenuo da priča španski i ulazi u dinamiku - rekao je Zidan novinarima, mada nikome nije bilo jasno šta je hteo da objasni ovom izjavom pogotovo da "razume situaciju", pa deluje kao da je hteo samo rutinski da umiri novinare.

Zinedin Zidan

Printskrin: Youtube/Real Madrid Rueda de Prensa

Mada, možda njegova izjava ima svoju podlogu, jer je poznati španski list preneo je da bi Jović mogao da se nađe u startnoj postavi protiv Majorke (21.00 Sport klub).

Srpski napadač trebalo bi da zaigra zajedno sa Karimom Benzemom u formaciji 4-4-2, što bi moglo da predstavlja samo korak napred ka još ubitačnijem napadu "kraljevića". O ovom se i ranije spekulisalo, ali je možda konačno vreme da to vidimo i na delu. Dobra vest bez sumnje za našeg asa, koji nikako da dočeka pravu šansu i zbog toga se nosi sa ogromnim pritiskom tamošnje javnosti, iako je pobrao simpatije najvatrenijih navijača Madriđana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlada KS

    19. oktobar 2019 | 13:24

    I Vidić je dve godine grejao klupu Mančestera pa postade najbolji defanzivac na svetu. Jović će tek biti klasa, znaju u Realu kako se radi.

  • Dani

    19. oktobar 2019 | 13:56

    Ima Luka sve da ih ''pojede'' 😎

  • mixi

    19. oktobar 2019 | 14:26

    razvaliće mali,dokazaće se ubrzo. Zvezdino dete je to.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA