≫ 

Nisam životinja iz Zoo vrta, ali mogu da dam 20 golova: Ibrahimović o pozivu Mihajlovića i Seriji A

Mihajlović je prijatelj i kad bih izabrao Bolonju to bi bilo samo zbog njega - ističe Ibrahimović

  • 0

Legendarni napadač Zlatan Ibrahimović razmatra mogućnost da se u tridesetosmoj godini, posle Los Anđeles Galaksija, vrati u Evropu, a kao jedna od mogućih i verovatnih destinacija za nastavak karijere je Serija A. 

I sam fudbaler je to potvrdio, i to, u intervjuu za Gazeta delo Sport, u kojem je govorio o svom mogućem povratku u italijanski fudbal.

Atletiko u poslednja četiri kola ima tri remija, a danas (16.00) čeka Valensiju koja je u usponu forme i vezala je dve pobede. Kvota na keca je 1,65, na iks 3,70, a na dvojku 5,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Atletiko Madrid - Valensija

- Imam 38 godina i entuzijazam deteta, sa istom željom da pobedim. To je za mene sve. Još uvek ne razmišljam o budućnosti. Razgovaraću sa porodicom. Ali, ljudi moraju da shvate da nisam životinja iz Zoo vrta koja treba da bude u izlogu.  Želim da se borim za Skudeto. I dalje mogu da postignem 20 golova u Seriji A. 

Glavno od pitanja novinara odnosilo se na timove u kojima bi Ibrahimović mogao da zaigra.

- Dopao mi se dokumentara o Dijegu Maradoni koji sam nedavno gledao. Videvši ljubav grada prema njemu, shvatio bih da bih voleo da osetim Napoli, bilo bi fantastično ponoviti ono što je Dijego tamo uradio. Ne kažem da ću otići tamo, konačna odluka zavisi od mnogo toga, ali ta navijačka baza stvara entuzijazam. Sa mnom u timu San Paolo bi bio pun svake nedelje. Plus tu je Karlo Ančeloti, jedan od velikana - rekao je Ibrahimović i poto se osvrnuo na priču o Juventusu:

- Nje poznajem lično Kontea, ali svi kažu da svakog dana daje i više od celog sebe. U tom smislu smo isti, pa pretpostavljam da bismo se dobro slagali. Obojica verujemo da je duh žrtve jedini put do uspeha. Juventus je i dalje favorit, ali Nerazuri rastu. Napoliju kao da nešto nedostaje. A svi ostali su daleko iza. 

Ibrahimović je za italijanski list ispričao i detalje razgovora sa Sinišom Mihajlovićem.

- Mihajlović je prijatelj i kad bih izabrao Bolonju to bi bilo samo zbog njega. Nedavno smo razgovarali. Rekao mi je: ’Zlatane, ovde bi drugi trčali za tebe, samo treba da stojiš gore i daješ golove’. Hvala mu, ali to je malo verovatno. Ako se predomislim zvaću ga odmah. Jer i dalje mogu da dam 20 golova u Seriji A, a ona je i dalje referentna tačka za napadača, najteža liga - istakao je Ibrahimović.

FK Los Anđeles Galaksi Zlatan Ibrahimović

Zlatan Ibrahimović proslavlja gol u dresu LA Galaksija; Foto: Tanjug/AP

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA