≫ 

Iznenađenje u Lučanima: Drugi uzastopni poraz "umornog" Partizana, titula je sad baš daleko!

Lazar Jovanović strelac jedinog gola na utakmici

PARTIZAN Foto: MN Press

Posle Voždovca i Mladost je porazila fudbalere Partizana, bilo je neočekivanih 1:0 u Lučanima što je sada crno-bele bitno udaljilo od borbe za titulu, nakon što je Zvezda dan ranije upisala trijumf protiv Rada.

Ovo je trenutak odluke, gol kojim je Mladost savladala Partizan, a strelac je bio Lazar Jovanović.

Imaće gosti i te kako za čim da žale posle još jednog kiksa, "pošteno" su se ispromašivali, a kako to fudbal uvek izrežira, usledila je surova kazna koja je stigla iz bukvalno prve prave šanse Lučanaca.

Sadik je opet bio Partizanov tragičar, ispromašivao se Nigerijac kao mnogo puta dosad, ovoga puta je imao dve velike prilike, praktično je u obe bio sam pred odličnim Zečevićem - i oba puta je toliko traljavo šutirao, gotovo "telefonirao" golmanu Mladosti i olakšao mu posao.

Da je pogodio u 65. minutu Partizan bi gotovo sigurno izašao kao pobednik iz ove utakmice, jer na drugoj strani nije bilo pretnje do tada. Igrači Mladosti nisu "omirisali vazduh" na polovini Beograđana, bili su strogo defanzivno orijentisani, što zbog bolje igre rivala, što iz taktičkih razloga, ali umeli su na kraju da iskoriste šansu koja im se ukazala.

Pogledajte veliku priliku Sadika koja je crno-bele koštala poraza u Lučanima.

I pre šansi Sadika Partizan je daleko bolje kreirao na polovini rivala, ređale su se situacije oko kaznenog prostora u prvom poluvremenu, ali i traljavi i neprecizni udarci iz solidnih pozicija Zdjelara, Tošića, Miletića, Asana..

Važno je reći da je Savo Milošević na raspolaganju imao nekolicinu iscrpljenih igrača, Asano, Natho i Suma su dva dana pred meč stigli posle zahtevnih reprezentativnih akcija, pa se i tome može pripisati nešto lošije izdanje sve trojice, mada nije to opravdanje naravno za manjak energije i izostanak realizacije.

Japanac i Izraelac su meč počeli u startnoj postavi, dok je Suma ušao u drugom poluvremenu, ali nije doprineo da se situacija popravi.

Priliku za popravni Partizan će imati već u četvrtak, u najvećoj utakmici ove godine, kada u Humsku stiže slavni Mančester junajted (19).

Mladost Lučani - Partizan 1:0

(Jovanović 77)

Mladost: Zečević – Andrić, I. Milošević, Šatara, Leković – B. Milošević, Jovanović (od 90. Tanko) – Pavlović, Eliomar (od 89. Pešić), Radivojević (od 83. Sinđić) – Odita. 

Partizan: Stevanović– Miletić, Ostojić, Pavlović, Urošević – Zdjelar (od 61. Suma), Šćekić – Tošić, Natho, Asano (od 72. Lakčević) – Sadik (od 82. Ivanović). 

Superliga, 12. kolo:

Čukarički – Vojvodina 0:0

Zvezda – Rad 3:1

(Pavkov 5, Marin 40, Gobeljić 76 - Perendija 66)

Subota:

Mladost – Partizan 1:0

(Jovanović 77)

18.00 Javor – TSC

18.00 Proleter – Radnik

18.00 Radnički – Napredak

18.00 Spartak – Inđija

18.00 Voždovac – Mačva

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Željko Pantić

    19. oktobar 2019 | 16:44

    Nereguralni uslovi za igru su presudili.'nate hteli su da nas otruju u Lucanima.Licno Terzic je stavio otrov u hranu nasoj momćadi.

  • Nikola

    19. oktobar 2019 | 16:39

    Zvezda kriva, neregularan gol, Terziću odlazi, hoćemo VAR, isključite sudiju, mi smo institucija i jači smo i bolji i lepši, osim Sadika.

  • 1

    19. oktobar 2019 | 16:49

    Nije mi jasno kako je Zvezda izgubila derbi od ovakvog Partizana..protiv fudbalski blud..anti fudbal tragedija i armagedon nebitnog kluba koji niko jos ne zna zasto postoji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA