≫ 

Revija čudesnih majstorija na Gudisonu: "Brazilština" Bernarda i Gilfijeva "lepotica" za slom Čekića

Karamele slavile 2:0 protiv Vest Hema

  • 0
Bernard, Everton

Foto: Tanjug/Ap

Everton je konačno "proradio" i došao "do daha", isplivao iz crnog perioda od četiri vezana poraza, i to na spektakularan način - slavio je protiv Vest Hema 2:0 u režiji dvojice majstora ove igre, Brazilca Bernarda i Islanđanina Gilfija Sigurdsona. 

Bivši igrač Gremija i Šahtjora je u 17. minutu priredio navijačima "Karamela" spektakl, nešto što je uobičajena slika samo na Kopakabani, seriju driblinga na malom prostoru i majstorsku egzekuciju.

Primio je Brazilac loptu u kaznenom prostoru, "lažnjakom" izbacio jednog, pa drugog igrača gostiju, potom još jednim driblingom sebi napravio poziciju, a onda, kada se činilo da će mu golman Vest Hema osujetiti šou, usledilo je najbolje za kraj - loptu je proturio ispod čuvara mreže "Čekićara", za delirijum na "Gudisonu".

 

Briljirali su i golmani dva tima, Pikford i Roberto Himenez su zablistali nestvarnim intervencijama "na crti", kada su mnogi već videli lopte u mreži...

Na kraju, kao "šlag na torti" stigla je i majstorija Sigurdsona, udarac za televizijske pokrivalice, savršen hitac sa 20 metara u rašlje, za overu trijumfa i tačku na istinski spektakl u subotu popodne u Liverpulu.

 

Premijer liga, 9. kolo

subota:

Everton - Vest Hem 2:0

(Bernard 17, Sigurdson 90+2)

Aston Vila - Brajton 16.00

Bornmut - Norič

Čelsi - Njukasl

Lester - Barnli

Totenhem - Votford

Vulverhempton - Sautempton

Kristal Palas - Mančester siti 18.30

Nedelja:

Mančester junajted - Liverpul 17.30

Ponedeljak:

Šefild junajted - Arsenal 21.00

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA