≫ 

Ovo je promašaj Sadika koji je "debelo" koštao Partizan

Situacija koja je mogla da promeni sve...

  • 22

Imao je Partizan i šanse i posed lopte i šut Ivanovića u finišu makar za remi, ali je na kraju u Lučanima ostao kratak za sva tri boda, a prsti navijača će opet biti uprti ka napadaču crno-belih Umaru Sadiku.

Već neko vreme se čeka da momak, koji je došao kao igrač Rome, proradi i počne da pogađa bez previše muka. Na mahove je Sadik i pokazivao da to može, ali je protiv Mladosti posle reprezentativne pauze i te kako podsetio da može da promaši zicer.

Sadik je u 65. minutu dobio loptu od Sejdube Sume iz sredine, povukao je iz poteza loptu udesno i izbacio iz igre kapitena Mladosti Ivana Miloševića. Sekund kasnije je izašao sam ispred golmana Zečevića i promašio zicer sa desetak metara.

Žargonski rečeno, mogao je da bira gde će da šutira i sigurno je da će zbog poteza od milion dolara i završnice od pet para pretrpeti kritike od Miloševića, tim pre što je Lazar Jovanović desetak minuta kasnije dao gol Partizanu i doneo pobedu Lučancima 1:0.

Partizan je porazom ostao na 23 boda i trenutno je peti na tabeli Superlige u kojoj su TSC sa 24, Čukarički i Vojvodina sa po 26, te Crvena zvezda sa 30 ispred crno-belih.

Video: Kolosalna šansa Sadika, napadač crno-belih majstor za promašaje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA