I navijači Zvezde vide šta se radi: Ostojić bez "dlake na jeziku" posle poraza u Lučanima

Defanzivac Partizana komentarisao poslednja posrtanja Partizana

  • 67
bojan ostojic Foto: MN Press

Partizan je ponovo proćerdao brojne šanse i sada već sebi ozbiljno zakomplikovao situaciju u borbi za ostanak u šampionskoj trci. 

Zvezda je pobegla sedam bodova...

Nakon poraza u Lučanima (0:1) Bojan Ostojić je razloge novog "domaćeg" neuspeha, posle onog sa Voždovcem, tražio u lošoj realizaciji, ali i u nekim drugim faktorima koji i nemaju veze sa terenom.

- Sigurno je nama najteže sto se ovih rezultata tiče u domaćem prvenstvu, ali se iskreno nadam da ćemo početi i moramo da rešavamo ove šanse na svakoj utakmici. Stvaramo dosta šansi, ali jednostao gol neće - rekao je Ostojić koji je zaključio da ekipa igra lošije u Superligi nego u Evropi, a zna i razlog tome:

- Mislim da nam je mnogo teže da igramo u domaćem prvenstvu nego u Evropi jer sve ovo što se dešava na drugim utakmicama verovatno utiče na sve nas. Mi moramo da zaboravimo ovu utakmicu što pre i da se dobro spremimo za sledeću koja nas čeka. Moramo da gledamo u naše dvorište i ne sme da nas pogađaju drugi rezultati i situacije koje se dešavaju, a to svi prepoznaju, kao i navijači Zvezde.

Ostojić, ipak, ne beži od toga da su za poslednja posrtanja u ligi najveći krivci igrači Partizana.

- Za neuspeh smo mi jedino krivi mi igrači, ali imamo ogroman pritisak i moramo da se nosimo sa tim kako znamo i umemo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran

    19. oktobar 2019 | 20:00

    Hej Zvezda kriva sto ti ne izbaci loptu ispred igrača mladosti, Zvezda kriva sto vi promasiste što bi pioniri pogadjali a i navijači Zvezde krivi sto izgubiste.E zato vi i gubite, zato što su svi drugi krivi a vi ne. Neka se samo nastavi tako.

  • YYY

    19. oktobar 2019 | 20:29

    Evo ja kao navijac Zvezde prepoznajem da vi niste sposobni vola da ubodete. Koliko ste sansi danas imali? Vas problem je sto protiv Zvezde igrate sa 150% svojih mogucnosti, jer ste iskompleksirani, i tu se istrosite. Titula se osvaja na malim utakmicama a ne protiv Zvezde. Reci mi da li ste i danas osteceni, jer vecito vas kradu. Vi vasu nemoc ispoljavate tako sto okrivljujete druge.

  • Косингас

    19. oktobar 2019 | 20:14

    Момче, и ти си био звездаш док ниси потписао за Партизан, зна то цело Севојно где си рођен. И зато сад овако причаш, да би се доказивао. Младост вас је понизила, мало је глупо и дегутантно кривити Звезду за своју немоћ. Јадно!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA