≫ 

Tačno je, Barsa mi je nudila doživotni ugovor i nisam prihvatio: Evo zbog čega je Mesi odbio ponudu

Dugo je već u glavnom gradu Katalonije, ima gomilu titula i nije mu dosta, ali...

  • 3
Barcelona Eibar Foto: Tanjug/AP

Argentinski as Leo Mesi potvrdio je da mu je Barselona ponudila dugogodišnji ugovor još proletos, ali navodi da nije hteo formalnu obavezu da to učini, već to hoće po slobodnoj volji.

- Tačno je da mi je Barselona ponudila doživotni ugovor, ali sam rekao da ne želim ugovor koji će me na taj način obavezivati - rekao je Mesi za Kadenu Ser.

On se poslednji put susreo sa predsednikom Barselone Đozepom Bertomeuom pre pet meseci kada je Barselona ispala od Liverpula u polufinalu Lige šampiona.

Tada je Bertomeu dao predlog dugog ugovora, a Mesi je rekao da je svakako otvoren za pregovore, ali na kraće staze.

- Hoću da se osećam lepo igrajući i boreći se za golove ovde. Mogu ja da ostanem ovde do kraja života, ali ne sa ugovorom. Ovde bih i ostao doživotno - dodao je Mesi.

Prokomentarisao je u istom razgovoru i situaciju sa Brazilcem Nejmarom o kome se letos dosta pričalo kao mogućem povratniku u bordo-teget dres.

- Često pričamo sa njim jer Luis Suarez, on i ja imamo vatsap grupu, ali je komplikovano za njega da se vrati jer kada je otišao, ovde je ostalo mnogo ljudi koji ne žele da se vrati. Razumljivo je, ali je komplikovano - objasnio je Mesi.

Inače, doživotni ugovor između brenda Mesi i Barselone potrajao bi najmanje deset godina, a Argentinac je već punih 16 godina u klubu do ovog trenutka.

Za Barsu je dao 604 gola na 692 meča, što je klupski rekord. Leo je vlasnik i brojnih drugih rekorda, a u svojoj kolekciji sa klubom ima 34 trofeja.

Video: Rođen je bez nogu, ali je sa Mesijem odigrao partiju fudbala na svoj način

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA