Englezi prozivaju Gabrijela Žezusa zbog sebičluka: De Brujne pobesneo jer nije dobio loptu za zicer

Jeste Brazilac dao veoma lep gol u meču protiv Kristal Palasa, ali je nakon toga pokazao i ružnu stranu takmičarskog fudbala

  • 1

Hteli da priznaju ili ne, profesionalci u fudbalskim klubovima često na saigrače gledaju kao na konkurenciju i ako imaju mogućnost da rešavaju neku gol-situaciju dodavanjem ili šutem, pašće u iskušenje da urade ovo drugo.

Takvom iskušenju je podlegao Gabrijel Žezus na meču protiv Kristal Palasa. On je u kontri imao mogućnost da doda loptu Kevinu De Brujneu za siguran gol i tako upiše asistenciju, ili da šutira iskosa u trenutku kada su ga ispratili igrač i golman Palasa - Vejn Henesi.

Žezus je šutirao i promašio, De Brujne je s pravom pobesneo, a navijači Građana su posle utakmice i pobede Sitija 0:2 u gostima na Selhurst parku počeli da prozivaju Žezusa.

Podsetimo, Žezus je pre dve godine stigao u Mančester Siti iz Palmeirasa sa epitetom jednog od najvećih pojačanja i najtalentovanijih igrača. Od tada je postigao 50 golova za svoj tim, ali je uprkos tome često osporavan.

Ove sezone je odigrao devet utakmica ukupno za svoj tim i dao je četiri gola, ali će po svemu sudeći pristalice Građana više upamtiti ovaj sebičan potez nego lep gol koji je postigao u prvom delu meča sa Palasom.

Video: Pavkov zatresao mrežu Radu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA