≫ 

Jović starter u prvom porazu Reala: Majorka "tukla" Kraljeve prvi put posle 15 godina!

Zidanova četa pucala iz prazne puške

  • 21
Spain Soccer La Liga Jović na meču sa Majorkom, Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Real Madrida poraženi su od Majorke u meču devetog kola španske Primere sa 1:0.

Jedini gol za domaći tim je postigao Lago Žunior u sedmom minutu meča, pa srpski napadač Luka Jović neće po lepom pamtiti jedan od retkih mečeva ove sezone kada je počinjao kao starter.

Lago je u sedmom minutu lepo fintirao pored Odriozole i onda šutirao u dalji ugao, imao je dovoljno prostora i uputio dovoljno snažan i precizan udarac da Tibo Kurtoa ne može da brani tu loptu.

Real je uglavnom jalovo napadao i pored većeg poseda lopte i 11 šuteva. Tek jedan ka okviru gola u nastavku i to tek u 92. minutu bilo je premalo da bi se izbegao prvi poraz od Majorke posle punih 15 godina.

Kraljevski klub je od 74. minuta bio u još goroj poziciji jer je jedini igrač koji je imao žuti karton u belom dresu, dobio i drugi žuti, pa je Alvaro Odriozola ranije otišao u svlačionicu.

Inače, Jovića je u 66. minutu zamenio Urugvajac Federiko Valverde, a Zidan je od starta meča probao varijantu sa Jovićem i Benzemom u špicu.

Real posle prvog poraza u sezoni ostaje na drugom mestu sa 18 bodova, dok je Barselona na prvom mestu sa bodom više od "Blankosa".

Što se tiče Majorke, ona je upisala treći trijumf i pobegla iz zone ispadanja pošto sada ima deset bodova i nalazi se na 14. mestu španskog prvenstva.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA