≫ 

Kakva nepravda za Mihu i Bolonju - sudija im ukrao penal u 92. minutu protiv Juventusa!

Jasno se videlo da je De Liht igrao rukom, ali...

  • 21
Siniša MIhajlović i Maurisio Sari

Foto: Guliver/Marco Luzzani/Getty Images)

Siniša Mihajlović i njegova Bolonja žestoko su pokradeni u sudijskoj nadoknadi tokom gostovanja Juventusu u subotu veče!

Domaćin je slavio rezultatom 2:1, ali je pitanje da li bi tako bilo da je sudija Masimilijano Irati svirao penal za Bolonju u 92. minutu, što je definitivno morao da uradi!

Naime, Matijas De Liht je u svom kaznenom prostoru igrao rukom, a po novim pravilima svako igranje rukom je kažnjivo.

Konsultovao se Irati i sa VAR sobom, videli smo većanje, ali je odluka na kraju presuđena na štetu borbene Mihine ekipe. I za nove napade na račun Juventusa za koji svakako kruži priča da su miljenici sudija.

 

Kristijano Ronaldo je, inače, postigao svoj 701. gol za vođstvo šampiona Italije, ali je Bolonja preko štopera Danila vrlo brzo izjednačila.

Međutim, Miralem Pjanić je sredinom drugog poluvremena postavio konačan rezultat, dok je Đanluiđi Bufon u 94. minutu odbranio makazice Santandera koji je nekoliko sekundi ranije pogodio i prečku.

>>> Ovo je možda poslednja prilika za Mančester Junajted da se trgne - u goste mu danas (17.30) dolazi najveći rival Liverpul koji se nalazi na prvom mestu i ima čak 15 bodova više posle osam kola! Kvota na keca na Junajted na Trafordu je čak 5,20, iks je 3,70, dok je dvojka 1,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Junajted - Liverpul.

Pogledajte i taj detalj:

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Allianz

    20. oktobar 2019 | 08:15

    Pa kako bi juve drugacije???

  • 534

    20. oktobar 2019 | 09:52

    Pravila jasno kažu da ako igrača lopta pogodi u ruku a pre toga je neki drugi deo tela pogodila pre ruke, nije prekršaj. Da je lopta pogodila samo ruku, penal bi bio dosudjen. Nema ovde ni P od penala. Žao mi je Miha ali pravila su pravila.

  • Hahahahaha

    20. oktobar 2019 | 10:11

    Vi ocigledno imate problem sa vidom, ova rupa od De Lihta nije ni zakacila loptu nogom, omasio je ceo fudbal i odigrao rukom. Dakle penal.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA