Jeziv prizor Degenekove noge zabrinuo Delije pred Totenhem: Saigrač ga povredio na treningu!

Žestok duel Bena i Degeneka koji se vrlo brzo javio i objasnio o čemu se radi

  • 1
Miloš Degenek Foto: Marko Jovanović, Instagram/miloš degenek

Zabrinuo je Miloš Degenek, defanzivac Crvene zvezde, skoro sve navijače najtrofejnijeg srpskog kluba fotografijom koju je u subotu veče okačio na Instagram!

Na pomenutoj fotografiji je bila njegova noga, odnosno jeziv prizor posle treninga crveno-belih i duela koji je Degenek imao sa El Fardu Benom.

Miloš Degenek Printskrtin: Instagram/milosdegenek

Na prvi pogled je izgledalo da bi Degenek mogao d  bude izgubljen za meč sa Totenhemom u utorak, ali se vrlo brzo oglasio putem Instagrama i objasnio situaciju.

- Ma nema brige ljudi. Nije mi iskreno ništa. Samo ogrebotina. Dešava se. U redu sam 100 odsto - napisao je Degenek.

Miloš Degenek Printskrtin: Instagram/milosdegenek

On je, inače, u petak veče propustio meč sa Radom u okviru Super lige (sedeo na klupi), ali će sasvim sigurno biti u startnih 11 u utorak veče (23 časa) kada Zvezda bude igrala sa Totenhemom u Londonu.

Podsetimo, u pitanju je meč 3. kola grupe B Lige šampiona, grupe u kojoj je Zvezda druga sa tri boda posle dva kola. Totenhem i Olimpijakos imaju po jedan, dok je Bajern prvi sa šest.

>>> Ovo je možda poslednja prilika za Mančester Junajted da se trgne - u goste mu danas (17.30) dolazi najveći rival Liverpul koji se nalazi na prvom mestu i ima čak 15 bodova više posle osam kola! Kvota na keca na Junajted na Trafordu je čak 5,20, iks je 3,70, dok je dvojka 1,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Junajted - Liverpul.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA