≫ 

Španski mediji nemilosrdni prema Joviću: Nije bilo vesti o Srbinu, ovo je zabrinjavajuće

Real posrće, ni Joviću nikako da krene

  • 41
luka jović Foto: Tanjug/Ap

Drugi prvenstveni start Luke Jovića u dresu Real Madrida opet se završio praktično bez ikakvog učinka srpskog napadača, bez bilo kakvog doprinosa za tim koji je, da nevolja bude veća, poražen od Majorke 1:0.

Bilo je to još jedno razočaravajuće izdanje Madriđana, za novu glavobolju Zinedina Zidana, ali i još jedna neubedljiva predstava Luke Jovića, koji nikako da se uklopi u napadačke zamisli trenera i saigrača.

Za 65 minuta u igri od Jovića nije viđeno apsolutno ništa od napadačkih kreacija koje su ga krasile dok je dominirao u Ajntrahtu. Luka je, prenose španski mediji, i to uz brojne kritike prema našem igraču, bio "nevidljiv" i neupotrebljiv protiv Majorke.

- U potrazi je za prvim golom u dresu Real Madrida. Počeo je na poziciji klasičnog napadača. Do poluvremena gotovo da nije bilo vesti o Srbinu. A kada se "pojavio", izgubio je loptu. Veoma loše prvo poluvreme. U drugom, i dalje je bio "odsečen" - piše o Joviću madridska Marka, koja sad već hronično ne štedi Srbina, pri čemu ovaj, istina, ni ne daje povoda da se drugačije piše o njegovim igrama.

- Posle 65 minuta i dalje nismo znali ništa o njemu - u jednoj rečenici je tako slikovito opisana Jovićeva partija.

Za kraj, u zaključku, Marka piše da vlada sve veća zabrinutost zbog Jovićevih igara. Niko više ne može da tvrdi da će proigrati u nastavku sezone.

- Već je ovo zabrinjavajuće jer ne postoji nijedan razlog da verujemo u njega. Ni najmanji osećaj da se situacija može poboljšati.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Imate li oči

    20. oktobar 2019 | 10:25

    Svako ko je gledao utakmicu, a i malo se razume u fudbal mogao je videti da Jović ne dobija upotrebljive lopte, tj. skoro da nikakve ne dobija. Veznjaci i ostali igrači takodje nemaju rešenja, a oni su ti koji trebaju hraniti Jovića i ostale spic igrače loptama. Kada je to bi slučaj u Nemačkoj on je razbijao. Real u globalu nema igru, da ima Jović bi bio odličan.

  • Bojan

    20. oktobar 2019 | 10:40

    Ne branim Jovica, ali ni Benzema, ni Azar, ni bilo koji drugi igrac, ne daje doprinos igri Reala. Tim im je jako los...

  • Baba

    20. oktobar 2019 | 09:46

    Prvo Real igra katastrofalno, nema nikakvu igru... Drugo Jovic ni ne dobija lope u prostor ili slicno Trece Jovic je centarfor, ne moze on sam sebi da doda loptu i da prodje dvojicu i da da gol... Cetvrto, tim mora da radi za napadace, ocigledno ovde tim ne moze da se sastavi...kad bude tim proradio, doci i golovi...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA