≫ 

Solskjer pecnuo Liverpul pred derbi: Mi sigurno nećemo čekati 30 godina na narednu titulu!

Podsetimo, Redsi su svoj poslednji naslov prvaka osvojili davne 1990. godine

  • 3

Mančester junajted i Liverpul u nedelju od 17.30 minuta igraju derbi Premijer lige, definitivno i najveći u ovom takmičenju, a menadžer Crvenih đavola Ole Gunar Solskjer imao je zanimljivu konferenciju za medije.

Svestan je Norvežanin da su Redsi favoriti u ovom meču, iako se igra na Old Trafordu, ali nije propustio priliku da ih pecne i napomene koji klub je veći. barem po broju osvojenih titula.

Podsetimo, Junajted ima 20, a Liverpul 18.  S tim da su Redsi poslednji put bili šampioni Engleske 1990. godine.

- Siguran sam da ćemo osvojiti ligu u dogledno vreme, sigurno nećemo čekati 30 godina. Dobar rezultat protiv Liverpula može sve da promeni, da utiče na čitavu sezonu. Možda moji igrači ne veruju dovoljno u sebe, možda im nedostaje samopouzdanje. Ali ja znam da su dovoljno dobri, bez brige. Mi smo Mančester junjated, idemo uvek na sva tri boda. Igrali protiv Liverpula, Sitija, bilo koga - rekao je Solskjer.

FK Mančester junajted, navijači Navijači Junajteda žive za pobedu nad Liverpulom Foto: Guliver/Michael Regan/Getty Images

Novinari su tražili od Solskjera i da prokomentariše to što na raspolaganju neće imati Davida De Heu zbog povrede.

- Naravno da prvo pomislite: ''Oh, igramo bez Davida, to je problem.'' Međutim Serhio Romero je potpuno spreman da ga odmeni. Trenira dobro, fit je i svež. Tako da neće biti problema - jasan je Solskjer.

Pomenimo mi to da je Liverpul prvi sa 24 boda, dok je Junajted pri dnu sa samo devet osvojenih bodova iz osam kola.

>>> Ovo je možda poslednja prilika za Mančester Junajted da se trgne - u goste mu danas (17.30) dolazi najveći rival Liverpul koji se nalazi na prvom mestu i ima čak 15 bodova više posle osam kola! Kvota na keca na Junajted na Trafordu je čak 5,20, iks je 3,70, dok je dvojka 1,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Junajted - Liverpul.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko 78

    20. oktobar 2019 | 09:55

    Nemoj biti siguran. Vaše je vreme prošlo pa ćete možda čekati i više od 30 godina!

  • W

    20. oktobar 2019 | 10:07

    A, kako igrate danas je dvojka ko kuća!

  • Ha

    20. oktobar 2019 | 10:15

    Nesto kao CZ kada prica o prvaku sveta

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA