Fer-plej je umro u Meksiku: Igrači stajali dok su gosti postizali golove!

Prizori iz Verakruza obišli svet, na kraju sarkastičan aplauz domaćih igrača za nesportske poteze fudbalera Tigrea

  • 3
Fudbaleri Tigrea

Foto: Twitter/DaleTiburonCom

Fudbaleri Tigrea savladali su Verakruz kao gosti 3:1 u okviru elitnog meksičkog šampionata, ali u kakvim je okolnostima odigran meč, malo koga je rezultat zanimao.

Naime, fudbaleri Verakruza su minutom stajanja protestovali zbog neisplaćenih zarada, sa njima su se solidarisali i rivali, ali samo jedan minut koliko je bio dogovor dva tima. Već do četvrtog minuta igrači Tigrea postigli su dva gola na opšte iznenađenje svih na stadonu, s obzirom na to da su igrači domaćeg tima stajali, pošto su produžili protest.

Zbog toga su viđene sramne scene: fudbaleri Tigrea su se dodavali pored statičnih igrača Verakruza i dva puta poslali loptu u nebranjenu mrežu (strelci Vargas i Žinjak).

 

U 8. minutu već je bilo 0:3, ponovo je pogodio Vargas, kada nikome već nije bilo do fudbala...

Pred kraj, Turčin Kazim Ričards je postigao počasni gol za Verakruz, čiji su igrači, odmah nakon poslednjeg sudijskog zvižduka, sarkastično aplaudirali gostima na pobedi, najviše zbog toga što su do nje došli sa dva gola postignuta na krajnje sraman način.

 

Krivac za ovakvu situaciju u Verakruzu je predsednik Fidel Kuri, koji je posle meča sa dosta gorčine govorio o potezu njegovih igrača.

- Igrači su želeli da pošalju poruku o čemu nismo prethodno razgovarali, ali imaju pravo na to. Ponovo se sa nama sprda čitava država, i čitav svet - poručio je gazda Verakruza.

Nakon 13 kola Verakruz je poslednji na tabeli bez pobede, uz samo četiri osvojena boda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srb

    20. oktobar 2019 | 12:12

    Ma igrali 2 plus prvo pa videli prilke

  • Rola

    20. oktobar 2019 | 18:46

    Ovako treba svaki klub da igr protiv Zvezde tako bi poštedeli bruka sudija koji sviraju nepostojeće penale bez imalo griže savesti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA