Vučić najavio: U ponedeljak ili utorak će se otkriti koliko je država dala para Zvezdi i Partizanu!

I to ne samo fudbalske, već i košarkaške sekcije crveno i crno-belih

  • 70
161 Večiti derbi, FK Partizan, FK Crvena zvezda Foto: Tanjug/AP/Darko Vojinovic

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će već u ponedeljak ili utorak ministar finansija Siniša Mali objaviti podatke koliko je država davala novca fudbalskim i košarkaškim klubovima.

Vućić je u septembru najavio da će "po povratku iz SAD objaviti tačan iznos novca dat Partizanu i Zvezdi i da će se tada znati koji je klub navodno nečiji ljubimac".

Predsednik je, gostujući na Prvoj, rekao da će se kada ministar Mali objavi te podatke videti da im je država dala "brdo para".

- Ne samo da će se videti šta je država dala direktno, već i javna preduzeća, šta je dala Srbija, a šta Beograd, lokalne samouprave i da svi vide ljudi koliko smo para potrošili i na jedne i na druge, a kako i jedni i drugi samo kukaju na državu kada im tako odgovara, pošto je uvek najlakše alibi tražiti u državi i okriviti je za nešto - naveo je Vučić.

Aleksandar Vučić Predsednik Vučić na TV Prva Printscreen/Prva

Dodaje i to da su ga tako ranije okrivili i što je pomogao građanima zaduženim u švajcarskim francima, iako su ga prethodno oni koji su podsticali građane da se tako zaduže napadali u novinama jer neće da razgovara sa zaduženim građanima.

Vučić je istakao da su ga posle napadali kako se meša u ono što nije njegov posao, kao i kada je rešio problem za građane u Bristolu.

Naveo je da je to kada postoji svađa između paritzvanovaca i zvedaša, pa se "jedni sećaju penala koji je za Zvezdu sviran protiv Inđije, a ovi drugi poništenog gola Zvezde protiv Partizana".

- Zato je potrebno samo da se izađe sa podatkom koliko smo mi para dali, jer je to posao države, a vi se svađajte koliko god hoćete i albilije tražite za svoje neuspehe na razne načine i ne zanima me dalje.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Max

    20. oktobar 2019 | 14:26

    Naravno, sad ce da objavi koliko je vise davano Partizanu. Smesno, potrudili su se oni da to tako izgleda, ali Zvezdi se daje na druge nacine o kojima nece pricati. Poznato je koliko se Zvezda gura preko Ultra kopa i kako prolazi na namestenim tenderima i hiljadu drugih nacina. Tako da, svaka njegova prica nema smisla.

  • bg

    20. oktobar 2019 | 11:37

    Isto da se objavi koliko je drzava oprostila duga kk czvezda i fk zvezda

  • milan

    20. oktobar 2019 | 12:02

    Klubovi treba da se privatizuju, a ne da zavise od države.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA