Frka u Rusiji! Grof hvatao rivale za gušu, isključen nakon žestokog sukoba dva tima

Nije uspeo da se obuzda temperamentni Crnogorac

  • 0
Grof Printskrin: twitter/LigaTV

Fudbaleri Krila Sovjetov savladali su kao gosti Orenburg rezultatom 1:0, bila je to treća uzastopna pobeda tima Miodraga Božovića, koja je ovoga puta protekla uz velike tenzije pred kraj utakmice. 

U centru pažnje bio je bivši trener Zvezde, koji je utrčao da smiruje "usijane glave", ali je i on ubrzo podlegao tenzijama pa je ušao u sukob se rivalima.

Na snimku se vidi kako u jednom trenutku nasrće na jednog igrača ili pomoćnog trenera Orenburga, hvata ga za gušu, a u isto vreme ga njegovi asistenti smiruju i odvlače nazad.

Grof je zbog preterane agresije isključen, kao i njegov kolega sa druge strane Fedotov, a "pocrveneo" je i kapiten Krila Aleksandar Onjukov koji je i inicirao čitavu frku udaranjem i obaranjem na zemlju igrača domaćeg tima Čukanova.

Malo pre toga, domaći su burno protestovali tražeći penal, što je izazvalo i reakciju druge strane i sukob zbog kojeg je meč bio u prekidu nekoliko minuta.

Za gostujući tim igrao je Srđan Mijailović, a za goste Đorđe Despotović i Uroš Radaković.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA