≫ 

Zalutali padobranac začinio ludi meč Serije A: Đuričić pogodio, Inter strepeo posle vođstva od 4:1!

Srbin inicirao veliki nalet domaćeg tima, koji, ipak, nije završen "hepi endom"

  • 0
Padobranac Foto: twitter/tancredipalmeri

Fudbaleri Intera i Sasuola odigrali su najuzbudljiviju utakmicu 8. kola italijanskog šampionata, na kraju je bilo 4:3 u korist ekipe Antonija Kontea, uz gol srpskog internacionalca Filipa Đuričića.

Svega je bilo u nedelju popodne na "Mapei" stadionu, sedam golova, šansi, lepog fudbala, čak i zalutalog padobranca zbog kojeg je meč nakratko bio u prekidu!

Navijači su bili u neverici kada se usred utakmice na deo terena spustio "uljez", čak je i on bio zbunjen situacijom, a redari su ga ekspresno izveli sa terena da bi meč mogao da se nastavi.

Taj trenutak, koji možete pogledati u videu ispod, dogodio se u momentu kada se Lukaku spremao da izvede penal, koji je i iskoristio za mirnih 3:1 pred poluvreme.

Inače, Inter je autoritativno kontrolisao igru i rezultat u većem delu meča, imao velikh 4:1 golovima Lautara Martineza i Romelua Lukakua, a onda je sve zamalo prosuo traljavim finišom utakice, koji je u potpunosti pripao domaćem sastavu.

Sa dva brza gola u režiji Đuričića (74) i Boge (81), utakmica je naprasno dobila na neizvesnosti, skoro da je ušla i u rezultatski egal da je Berardi bio malo precizniji prilikom udarca iz kaznenog prostora.

Laknulo je tada Konteu i "neroazurima", koji i posle ove runde ostaju prvi pratilac lideru Juventusu, koji ima bod više.

Utakmica je imala dirljivu uvertiru u čast nedavno preminulog predsednika Sasuola Đorđa Skvincija, najzaslužnijeg za veliki uspon kluba iz Serije C u društvo najboljih. Pre meča dečaci iz mlađih kategorija Sasuola pustili stotine crno-zelenih balona.

Serija 8. kolo:

Subota

Lacio - Atalanta 1:3

(Imobile 69pen, 93pen, Korea 70 - Murijel 23, 28, Gomez 37)

Napoli - Verona 2:0

(Milik 37, 67)

Juventus - Bolonja 2:1

(Ronaldo 19, Pjanić 54 - Danilo 26)

Nedelja

Sasuolo - Inter 2:4

(Berardi 16, Đuričić 74, Boga 82 - Martinez 2, 71pen, Lukaku 38, 45p)

Sampdorija - Roma 0:0

Kaljari - SPAL 2:0

Udineze - Torino 15:00

Parma - Đenova 18:00

Milan - Leće 20:45

Ponedeljak

Breša - Fjorentina 20:45

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA