≫ 

Trenirao je, uhvatio se za srce i pao: Prestravljeni Kovač momentalno prekinuo trening Bajerna

Francuskom reprezentativcu pozlilu na treningu

  • 1
Corentin Tolisso Foto: Marko Jovanović

Fudbaleri Bajerna trenirali su "po kazni" posle razočaravajućeg remija sa Augsburgom 2:2, a sve u timu, prestravio je Korentin Toliso kome je pozlilo pa je trener Niko Kovač momentalno prekinuo trening. 

Naime, kako prenosi nemački Bild, tokom nedelje ujutru trenirali su samo oni fudbaleri koji su igrali na subotnjem meču, a među njima su bili Tomas Miler, Alfonso Dejvis i Korentin Toliso.

List navodi da je tokom jedne vežbe sa loptom Toliso iznenada zastao, seo na pod i uhvatio se za grudi u predelu srca. Svi oko njega momentalno su dotrčali, jer su pomislili da je reč o srčanom udaru fudbalera koji je osvojio titulu svetskog prvaka sa Francuskom.

Trener Niko Kovač prekinuo je trening, a u pomoć je pozvan klupski lekar Peter Uebleker. Bild dodaje da se Tolizo posle svega oseća dobro i da je reč o "nelagodi" koja se dogodila u lošem momentu.

Da podsetimo, Korentin Toliso je jedno od najskupljih pojačanje u istoriji Bajerna! Bavarci su za nekadašnjeg vezistu Olimpika iz Liona platili 41.5 miliona evra, čime su svojevremeno za milion i po ''prešišali'' sumu koji su izdvojili za Havija Martineza.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA