Klopu se nije svideo jelovnik, voli meso, a dobio je ribu: Murinjo zanimljivo opisao remi Liverpula

Zanimljivo viđenje Žozea Murinja

  • 0

Bivši menadžer Čelsija, Mančester junajteda, Reala i Intera kaže da strateg Liverpula Jirgen Klop nije čovek kome se u meču sa Junajtedom na Olf Trafordu svideo "jelovnik".

- Klopu se nije svideo meni. On voli meso, a dobio je ribu. Junajted, sa svim svojim ograničenjima u ovom trenutku, igrao je s petoricom u odbrani, bili su čvrsti i nisu dali šansu Liverpulu u tranziciji. Klopu se to nije svidelo - prokomentarisao je Murinjo.

Dve ekipe su igrale 1:1 u meču devetog kola Premijer lige. Crveni đavoli su poveli preko Markusa Rašforda u 36. minutu, a Adam Lalana je izjednačio u 85.

- Liverpulu fali kvalitet za igru protiv ekipa koje se brane u niskom bloku. Imaju veliki broj pobeda, ali su limitirani protiv ekipa koje se brane nisko, dok razbijaju timove koje igraju kako im odgovara. Jirgen je očito bio frustriran, bila je to sjajna šansa za Redse, ali na Old Trafordu - posebnom mestu za trijumf, Klop još nije pobedio - dodao je Murinjo.

Portugalac je bez angažmana skoro godinu dana od odlaska upravo iz Junajteda, gde ga je posle niza sukoba sa igračima, zamenio Norvežanin Ole Gunar Solskjer.

Video: Penal za Rad! Slična situacija kao u prvom poluvremenu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA