Mnogo se kod nas priča o krizi Totenhema: Degenek bi da Zvezda ne menja mesto u grupi

Iskustvo protiv Arsenala i Liverpula bi moglo mnogo da znači

  • 1
Miloš Degenek Foto: Marko Jovanović

Fudbaler Crvene zvezde Miloš Degenek kaže da je ambicija njegovog kluba da nadmaši prošlogodišnji rezultat iz Lige šampiona i da sa tom mišlju on i saigrači putuju u London u goste Totenhemu.

Degenek smatra da će zbog toga iskustvo igranja sa engleskim ekipama u protekle dve sezone dobro doći Vladanu Milojeviću i njegovom stručnom štabu.

- Idemo u London da se još jednom što bolje pokažemo u Ligi šampiona. Susrećemo se sa prošlogodišnjim finalistom tog takmičenja i niko od nas igrača ne očekuje lak posao. Mnogo se kod nas priča o krizi Totenhema, ali posle serije loših rezultata sigurno će i oni pristupiti ovom meču maksimlno ozbiljno. Zvezda je u prošle dve sezone odmeravala snage sa engleskim ekipama Arsenalom i Liverpulom i siguran sam da će to pomoći stručnom štabu u pripremi ove utakmice. Mi ćemo izaći na teren potpuno spemni i željni pobede, daćemo sve od sebe da na terenu uradimo što šef traži od nas i da obradujemo zvedaše - rekao je Degenek za klupski sajt.

Zvezda posle poraza od Bajerna u gostima (3:0) i pobede nad Olimpijakosom kod kuće (3:1) ima tri boda u grupi i nalazi se na drugom mestu. Totenhem i Olimpijakos su ostali na po bodu.

Crveno-beli su prošle godine igrali u grupi sa Liverpulom, Napolijem i Pari Sen Žermenom i posle šest odigranih kola imali četiri boda. Sada su, prema Miloševim rečima na putu da to nadmaše.

- Sjajan razvoj događaja za nas. Ušli smo u ovogodišnju Ligu šampiona sa željom da nadmašimo prošlogodišnji rezultat i već nakon dva kola smo na dobrom putu da to i ostvarimo. Znamo koliko su naši rivali kvalitetni, ali mi sigurnim korakom vraćamo Crvenu zvezdu tamo gde i pripada, među evropsku elitu. Sigurno ni našim rivalima nije lako pred susret sa nama. Bio bih najsrećniji da ne menjamo mesto u grupi sve do kraja - kaže Degenek.

On je nastupao za Australiju tokom reprezentativne pauze i istakao da mu je drago što šampion Srbije ima u svom sastavu čak 11 igrača koji igraju za nacionalne timove svojih zemalja jer je to potvrda da se u klubu radi dobro.

Da podsetimo, klub sa Topčiderskog brda će u Londonu u utorak uveče od 21 sat igrati meč trećeg kola grupe B Lige šampiona protiv Totenhema.

Video: Kupio dres i sat vremena čekao Degeneka da izađe iz hotela

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Saša

    22. oktobar 2019 | 07:29

    Degenek igračina... Salzburg, jang bojs... Golovi...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA