≫ 

Kanjas hoće da očerupa Pevce: Srcem na Totenhem, hoćemo pobedu!

Hrabra izjava!

  • 6
Hose Kanjas

Foto: Marko Jovanović

Vezni fudbaler Crvene zvezde Hose Alberto Kanjas rekao je da njegov tim ide u London da se nadigrava sa vicešampionom Evrope Totenhemom i napadne drugu pobedu ove sezone u Ligi šampiona.

Španac ne zna da li je predstojeći meč ključan za mogući prolaz u osminu finala, ali naglašava da je težak zadatak pred Zvezdom bez obzira na lošu formu Totenhema.

- Igraćemo srcem i uradićemo sve na terenu. Ako pobedimo imamo veliku šansu za prolaz, nikad se ne zna. Da li je remi dobar? Sve pozitivno je dobro, sa pravim mentalitetom možemo do povoljnog ishoda. Znamo šta nosi ovaj meč -  rekao je Kanjas.

Bivši vezista Svonsija ima iskustvo igranja u Premijer ligi, za koju smatra da je najbolja na svetu.

- Jasno je da Totenhem igra u najjačoj ligi sveta, sve je brže i jače nego u drugim ligama. Idemo da se borimo, trčimo i nadigravamo, videćemo tamo šta će biti. Imamo ambicije i znamo naše mogućnosti.

Iz Totenhema nije želeo da izdvoji nijednog igrača, ističući da je snažan kao tim.

- Ne mogu da se izdvojim jednog ili dvojicu jer su svi kvalitetni, sa dobrim menadžerom Poketinom. Totenhem je jedan od najboljih timova na svetu, prošle sezone izgubio je finale Lige šampiona i moramo da budemo oprezni.

Kanjas smatra da je ključ baš na sredini terena, gde igra.

- Moramo da budemo koncentrisani i kompaktni u sredini. U suprotnom biće opasno gubiti lopte u tom delu. Bitno je da igramo kao jedan - zaključio je on.

Utakmica 3. kola B grupe Lige šampiona između Totenhema i Crvene zvezde igra se u utorak od 21 sat.

Arsenal večeras (21.00) ima lepu šansu da izbije na treće mesto Premijer lige. Ipak, neće mu biti lako pošto gostuje tvrdom Šefild Junajtedu na čije je poslednje četiri utakmice palo maksimum dva gola. Dvojka je 1,95, dupla šansa 1X 1,84, a 0-2 gola 2,03. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Šefild Junajted - Arsenal

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cc

    21. oktobar 2019 | 10:35

    Ja bih bio zadovoljan i neresenim ishodom.

  • CG

    21. oktobar 2019 | 12:21

    Zvijezda pobjedjuje 2:1

  • rikimil

    21. oktobar 2019 | 11:27

    Sta se ovo desava ? Pa kao da igramo utakmicu u Srbiji, tako se ponasaju nasi igraci. Pa ovo su Englezi, i jos domacini. Kamo srece da odigramo I nereseno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA