Legenda Junajteda priželjkuje ''čerupanje'' Pevaca: Napadač rešava sve!

Roj Kin veruje da je Hari Kejn nikad dostupniji

  • 0

Legendarni Irac Roj Kin bio je gost Skaj Sportu tokom utakmice derbija između njegovog Mančester junajteda i Liverpula, a posle utakmice je imao zanimljiva zapažanja među kojima je da na Old Trafordu moraju da krenu po Harija Kejna.

Jedan od istaknutijih igrača i kapitena u dugoj istoriji Junajteda je između ostalog prokomentarisao da ekipi koju vodi Ole Gunar Solskjer nedostaje napadač, a da je sad idealna prilika da se iskoristi situacija u Totenhemu da se dovede njihov najbolji igrač.

Kako da rešite probleme? Lako. Idite i kupite Harija Kejna. Totenhem je u problemima, idite i dovedite ga. Šta blenete - rekao je Kin u emisiji.

 

Mašta navijača Crvenih đavola se rasplamsala posle ove izjave, a Kejn i Kristijan Eriksen su se već i ranije dovodili u vezu sa klubom sa Old Traforda.

Kin je izneo želju verovatno većine navijača, ali i uprave koja je nekoliko puta zaustavljena na prvom koraku u nadi da dovedu jednog od najboljih napadača Engleske.

Ako se ovako loša sezona nastavi verovatno će i sam Kejn poželeti da napokon trajno napusti Pevce. On je dete kluba a u karijeri je igrao još za Lejton Orijent, Milvol, Norič i Lester kao pozajmljeni igrač, ali od 2013. je standardni napadač Totenhema.

Sa Kinom se slaže još jedna legenda kluba Geri Nevil. On je istakao da će klub morati da reaguje na zimu i da dovedu kvalitetnog napadača jer nisu uspeli da odreaguju letos na gubitak Lukakua.

Neće biti kockanja u januaru, jer Junajted mora da izađe na tržište što pre. Očigledno je da nisu našli zamenu za Lukakua - istakao je bivši defanzivac.

Geri Nevil

Geri Nevil; Foto: AP/Tanjug

- Mladi igrači Pereira, Mektomini, Van-Bisaka, Rašford... još uvek moraju da izgrade stil igre. Zbog toga Lukakuova zamena ne bi trebalo da bude igrač tog tipa (mlad). Treba potpisati igrača koji će odgovarati sistemu - istakao je Nevil.

Ipak Nevil smatra da Lukaku nije tip napadača kakav odgovara igri Ole Gunar Solskjera.

- Ne mislim da Solskjer traži igrača tipa Lukakua ili (Diega) Koste. Želi više pokretnih igrača, tri ili dva isturena- zaključuje Nevil.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA