≫ 

Vulić pred Totenhem: Odgovorićemo Englezima našim stilom igre, znamo njihove mane

Sve osim poraza je veliki uspeh - dodaje fudbaler crveno-belih

  • 21
Miloš Vulić

Foto: Marko Jovanović

Fudbaler Crvene zvezde Miloš Vulić kaže da rezultatska kriza Totenhema ne može da zavara crveno-bele i da bi prihvatio remi u Londonu u utakmici 3. kola Lige šampiona. 

Vulić, strelac gola u preokretu Zvezde nad Olimpijakosom (3:1) u prethodnoj rundi, podsetio je na velike uspehe tima Maurisija Poketina u prošloj sezoni.

- Svesni smo da nas čeka veoma teška utakmica, iako je Totenhem u padu forme i rezultatskoj krizi. To nas neće zatvarati jer su preozbiljna ekipa, koja je promenila samo dva igrača u odnosu na prošlu sezonu kada je bila u finalu Lige šampiona. Ipak, maksimalno smo spremni da im odgovarimo našim stilom igre - rekao je Vulić novinarima pred odlazak u Englesku.

Vulić ističe da veoma ceni engleski tim, kome daje ulogu favorita, ali to ništa ne mora da znači.

- Naravno da je Totenhem veliki favorit protiv nas, ali nećemo ići sa belom zastavom i da se predamo unapred. Uradićemo sve da ostvarimo pozitivan rezultat - rekao je Vulić, pre nego što je otkrio i da viceprvak Evrope ima mane.

Miloš Vulić

Foto: Marko Jovanović

- Nisam gledao protiv Votforda, ali smo analizirali Totenhem i uvideli njihove mane. Ako moram da ih izdvojim to je možda kada izađu visoko, veliki je prostor iza odbrane. Pokušaćemo to da iskoristimo.

Kriza rezultata Totenhema je mač sa dve ostriče, smatra bivši član kruševačkog Napretka.

- U krizi su, ali možda im je meč protiv nas prekretnica u sezoni. Mi smo oprezni, apsolutno ne razmišljamo o njihovoj formi, već gledamo samo nas. Naravno da bih prihvatio remi, sve osim poraza je veliki uspeh.

Zvezda je trenutno na drugom mestu u B grupi, iza Bajerna, a ispred Totenhema i Olimpijakosa. Zato Vulić dodaje da su naredna duela sa Totenhemom verovatno odlučujuća za osminu finala LŠ.

- Velika je verovatnoća da će odličiti. Bitna su veoma. Ko se bolje snađe, imaće veliku šansu za drugu poziciju - optimista je Vulić.

Talentovani vezista, ipak, ne želi da se osvrće na prethodne dve runde i poručuje da je samo Totenhem u glavama svih.

- Sve se brzo izdešavalo, debi u Minhenu, gol Olimpijakosu, ali sve to je iza nas. Od stare slave se ne živi. Sada je Totenhem u fokusu... Gol i Totenhemu? Lepo bi bilo, ali ne moram ja, može bilo, samo da se vratimo neporaženi - zaključio je Vulić.

Utakmica između Totenhema i Crvene zvezde igra se u utorak u Londonu od 21 sat.

Miloš Vulić

Foto: Marko Jovanović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • TakoJe

    21. oktobar 2019 | 12:36

    Jel to onaj Milojev stil autobus, tenak i borbeno vozilo pred gol? Posed 15% i svi u peterac? To je taj prepoznatljiv stil?

  • Senjak

    21. oktobar 2019 | 12:05

    Vasim stilom igre???Tamo se za padanje u devetnaesterac do koga usput necete doci dobija zuti karton za simuliranje a ne penal.ps.Parkirsjte autobus ispred gola kao protiv Bajerna i Partizana bas da vidimo hoce li vam ovi vise golova dati!!!

  • Pista

    21. oktobar 2019 | 11:45

    Samo nemojte nasim srpskim stilom obrali smo bostan u tom slucaju,nego samo borba i trcanje i da se vidi zelja za uspehom pa sta bude niko zameriti nece i da se izgubi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA