≫ 

Mančester bez Matića dolazi u Humsku: Solskjer "krpi" tim za meč protiv Partizana

Odlučili smo da u tom stanju više ne može da nastavi - objasnio je Solskjer stanje Matića

  • 16

Fudbaleri Partizana i Mančester junajteda sastaju se ovog četvrtka u meču 3. kola Lige Evrope za koji trener Crvenih đavola Ole Gunar Solksjer ima dosta "kadrovskih" problema. 

Naime,  engleksi tim će igrati bez Šoa, možda i Lingarda, kao i mladog štopera Tuanzebea, a dilema je Pogba. Takođe, Aksel Tuanzebe bio planiran da igra protiv crno-belih, ali je povredio kuk tokom zagrevanja i pitanje je hoće li moći da nastupi.

- Ne znam kako mu jeNadam se da ću uskoro moći da računam na Džesija Lingarda, sigurno će Antono Marsijal igrati sve češće, a što se tiče Pola Pogbe biće podvrgnut testovima fizičke spreme, pa ćemo videti kad se vraća u trenažni proces. Što se tiče Luka Šoa, neće proći mnogo vremena pre nego što se i on vrati na teren. Situacija je sve povoljnija - ističe Solskjer.

Norvežanin je dodao da sa timom u beograd neće putovati ni Nemanja Matić,

Vukao je povredu neko vreme, odlučili smo da u tom stanju više ne može da nastavi. Iskreno, ne znam koliko ga dugo neće biti na terenu - potvrdio je Solskjer.

Zanimljivo, za razliku od većine timova, Mančester junajted neće trenirati u Beogradu, već će Solskjer samo održati konferenciju dan pred meč.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Duke

    21. oktobar 2019 | 13:13

    Samo da ih mi pobedimo i zakrpljeni i nezakrpljeni zovu se Mancester united.Idemo crno beli!!!U inat svima!!!Sami protiv svih!!!

  • Puritanac

    21. oktobar 2019 | 13:34

    Protiv nas si našao da se vadiš? Neće da moze,prijatelju. Borite se vi za drugo mesto sa AZ i Astanom i protiv njih tražite šansu za bodove. Protiv nas nema šta da tražite osim da se izborite za sto časniji poraz. Napadaj,napadaj,Partizane,napadaj!

  • Puritanac

    21. oktobar 2019 | 13:27

    I da su im svi zdravi opet ne bi imali nikakve šanse protiv nas. Sve osim pobede bio bi veliki neuspeh za Partizan. Fića od prvog minuta na teren. Napadaj,napadaj,Partizane,napadaj!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA