Priče o Soraji i saobraćajki me teraju da budem bolji: Oglasio se prvi strelac Superlige!

Mihajlović potvrdio da ima težak zadatak da izađe iz senke dešavanja iz prošlosti

  • 3
Stefan Mihajlović

Printskrin: Youtube/Super liga

Fudbaler Radničkog iz Niša, Stefan Mihajlović, obeležio je dosadašnji deo sezone na stadionu Čair.

Radnički ponovo ima najboljeg strelca Superlige, a Mihajlović se na čelu nakon 12 odigranih kola izdvojio sa devet postignutih golova. Korpulentni napadač, koji je nekada važio za jednog od većih talenata u Srbiji, u Nišu je potpuno oporavio svoju karijeru i iskazao sav potencijal. Mihajlović je danas ponovo u žiži javnosti, a za klupski sajt govorio je o karijeri, Radničkom, ali i o ne baš prijatnim temama, pošto su mu prošlost obeležili skandali.

- U životu sam imao brojne pehove, koje sam prebrodio i postao sam bolji i jači. Posebno sam zahvalan prvom čoveku Radničkog Ivici Tončevu i direktoru kluba Dejanu Propadalu na prilici koju su mi pružili da u potpunosti pokažem ko sam i šta sam - rekao je Mihajlović.

Napadač Nišlija je potom govorio o odluci da letos potpiše ugovor sa vicešampionom Srbije.

- Radnički sam odabrao je je jedan od tri najbolja kluba u Srbiji. Reč je o odličnoj i stabilnoj ekipi, u kojoj vlada dobra atmosfera i koja uvek igra na pobedu i gol više - istakao je Stefan Mihajlović.

Na pitanje da li je pre dolaska u Radnički verovao da će postati najbolji strelac lige, Mihajlović kaže da je uprkos svemu što mu se dogodilo u životu verovao u sebe.

- Sazreo sam. A na mom primeru i mlađi mogu da vide da i pored svih problemima moraju da veruju u sebe i da nikada ne odustaju - poručio je Mihajlović, kome ne prijaju okovi prošlosti - tu spada i afera sa starletom Sorajom.

- Imam prošlost kakvu imam. Ali ja sam pre svega sportista. Kao takav navikao sam na svakakve pritiske. U tom smislu ne mogu takvi medijski natpisi da me poremete, već samo da me “nateraju” da budem još bolji i da pokažem da su Tončev i Propadalo imali razloga da mi veruju i da ću u potpunosti opravdati njihovo poverenje – završio je Mihajlović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Da se ne lazemo

    21. oktobar 2019 | 17:32

    Sine dragi spusti se na zemlju, u karijeri dugoj osam godina dao si dvadeset i kusur golova sve sa ovom sezonom... Sta ces ti biti bolji ti da si iole dobar vec bi igrao ozbiljan fudbal. Cuti pokri se usima svakom spicu u nasoj ligi naleti period kad da 10ak golova, pa slecece sezone ne moze da premasi pet golova. Plus sto igras u klubu kome je 70% utakmica namesteno. Igraces ti ovu godinu u Nisu, pa sledecu u Vojvodini, pa malo u Napredak, pa Vozdovac i tako u krug, nisi ti za ozbiljnog fudbala...

  • Lala

    21. oktobar 2019 | 17:08

    U cemu? U bahatoj voznji i ponasanju?

  • Sajla

    21. oktobar 2019 | 17:25

    Još ti treba da se smiriš, da bi bio pravi sportista. Po zemlji je najsigurnije hodati.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA