≫ 

Ne morate da budete profesionalni sportista da biste dobili ovu utakmicu

Pobeda je zagarantovana!

  • 1
perut, kosa, češalj, češljanje, frizura Foto: Shutterstock

Kosa kao značajan faktor samopouzdanja kod svakog muškarca može biti ta lopta u igri koja je često tako nepridvidiva. Pitate se ko je taj snažan protivnik kojeg, čini se, ne možete da kontrolišete? To je perut.

Analizirajte protivnika

On je uporan, napada vas i beleži pobede koje vas sve više i više demorališu. Prava istina je, međutim, da ovaj protivnik uopšte nije nepobediv - jednostavno vi do sada niste igrali dobru odbranu.

Da biste ga konačno savladali potrebno je da pređete u bolji klub - Dercos!

Perut pogađa svaku treću ženu i svakog drugog muškarca. Bilo da je suva ili masna kosa, borba s peruti je svakodnevna i stresna, a često uzrokuje i komplekse, pa se neretko osećate kao da zaista pripadate drugoj ligi.

Šta je uzrok vaše loše igre?

Činioci poput gljivica i bakterija, ali i zagađene okoline, stresa, umora, preteranog isušivanja temena glave fenom i boravak u prostorijama s preterano suvim i vrućim vazduhom mogu biti krivci.

S druge strane, i preterano agresivni proizvodi za negu kose, uglavnom dostupni u marketima, isušuju i nadražuju kožu glave, te stvaraju perut.

perut, kosa, češalj, češljanje, frizura Foto: Shutterstock

Potpišite za Dercos

Kao što ni u fudbalu isti igrač ne može biti golman, defanzivac, vezista ili napadač, tako ne možete ni koristiti univerzalni šampon za različite vrste tipove kose i temena. Dercos kolekcija proizvoda protiv peruti je do sada najefikasnija zbog dermatološki testirane tehnologije mikrobioma sa selenom DS* koja dokazano vraća ravnotežu mikrobiomu kože glave (mikroorganizmima koji se prirodno nalaze na koži) i pomaže da koža glave ponovo postane zdrava: perut nestaje, svrab je ublažen.

Transfer zbog kojeg nećete zažaliti

U timu od četiri saigrača pronaći ćete šampon protiv peruti za osetljivo teme bez sulfata, zatim za suvu kosu, a tu je i Dercos šampon protiv peruti za normalnu ili masnu kosu, kao i piling šampon koji vrši piling, uklanja perut i intenzivno čisti kosu i kožu glave. Sve što treba jeste da pronađete svoje mesto u timu i izaberete šampon koji će vama najviše odgovarati.

Prva liga

Nakon samo nekoliko upotreba teme je očišćeno od viška sebuma i gljivica, pa tako više neće biti toliko osetljivo i manje će se ljuštiti.

A za nekoliko nedelja zahvaljujući Dercos šamponima protiv peruti bićete oslobođeni 100% peruti, svraba i zvanično moći da kažete da ste prva liga.

Goool!

(PR/Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA