Svi ćemo biti uz Zidana do smrti! Ramos naveo jedini način da Real izađe iz krize

A taj način po njegovom mišljenju nije otpuštanje trenera

  • 1
Liga šampiona, FK Roma - Real Madrid Foto: Tanjug/AP

Kapiten Real Madrida Serhio Ramos jasno je poručio da on i igrači podržavaju svog trenera Zinedina Zidana iako madridski klub već neko vreme igra ispod očekivanja.

Sve je krenulo još prošle godine po odlasku Kristijana Ronalda u Juventus. Prekinut je niz od tri uzastopne titule u Ligi šampiona, Zidan je otišao, pa se vratio, ali nije doneo željeno poboljšanje.

Stiglo je nekoliko skupih pojačanja, među njima i Luka Jović, ali Realova igra svejedno nije ubedljiva. To je samo potvrdila Majorka ovog vikenda, a Ramos ne brine zbog trenutnih problema.

- Jedina stvar koju imamo na umu, uprkos svemu što se događalo jeste da pobedimo i odigramo dobar meč. Moramo da pobedimo: da ili da. Svi znaju da smo svi u svlačionici uz Zizua do smrti i to ne neće promeniti šta god da se desi. Slika koju šaljemo uvek mora da bude jedinstvo - rekao je Ramos pred meč sa Galatasarajem u Ligi šampiona.

Govorio to kapiten Reala ili ne, tek "Blankosi" nisu baš u idealnoj poziciji jer posle dve utakmice u grupi imaju samo jedan bod. Prvo se desio težak poraz od Pari Sen Žermena 0:3, a onda i remi sa Brižom 2:2.

U međuvremenu, Kraljevski klub je i izgubio od Majorke za vikend 0:1, a rešenja za efikasnost u napadu nema pa nema.

- Real se uvek vraćao na vrh, a jedini način za to je da svi stanemo zajedno. Rezultati će na kraju uvek biti na našoj strani - poručio je Ramos.

Meč između Reala i Galatasaraja igra se u utorak od 21 sat u Istanbulu.

Video: Zinedin Zidan voli Real, ali je podneo ostavku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA