≫ 

Javnost "omekšava situaciju", sa Kejnom slično kao sa Levandovskim: Milunović zna s kim ima posla

Zvezda će morati da odigra kompaktno

  • 2

Fudbaler Crvene zvezde Nemanja Milunović kaže da javnost suviše "omekšava situaciju" time što u prvi plan stavlja skorašnje neuspehe Totenhema.

Zvezda protiv Pevaca igra u okviru trećeg kola grupe B Lige šampiona u utorak uveče od 21 sat u Londonu.

- Očekujem prvenstveno veliku borbu, znamo kvalitet ekipe, spremili smo utakmicu i imamo taktiku i zadatke. Ne treba previše da respektujemo protivnika, treba da se skoncentrišemo na svoju igru i iskoristimo njihove mane - rekao je štoper Zvezde.

U Totenhemu igra i jedan od najboljih napadača na svetu, Hari Kejn.

- Iskreno, radi se o jednom, možda i najboljem napadaču na svetu. Uspeli smo i Levandovskog da zaustavimo u dobroj meri i nadam se da će kompaktna odbrana svih 11 momaka koji istrče na teren pomoći da uradimo taj zadatak - dodao je Milunović.

Iako je igrao za BATE i ima evropskog iskustva, teško mu je bilo pronaći u svojoj biografiji meč i protivnika koji je bio ovog kalibra.

Nemanja Milunović Foto: Marko Jovanović

- Porediti sa nekom drugom utakmicom je teško, ne treba trošiti reči o Totenhemu. Mislim da trenutna kriza nije realno stanje i treba biti oprezan. Ne znam sa kojom utakmicom bih poredio, samo imaju poštovanje od nas kao finalista Lige šampiona, ali igraćemo svoju igru i gledaćemo svoje šanse - ponovio je igrač Zvezde.

Ipak, ne može se, a ne razmišljati o uzrocima i načinu na koji je nedavno Brajton pobedio sa čak 3:0 u Premijer ligi. Sa te strane, reklo bi se da je pravi trenutak za meč baš sada.

- Ako gledate sa te strane, može se reći da je pravi trenutak, ali je to mač sa dve oštrice. Javnost kod nas omekšava situaciju, ali ne treba zaboraviti situaciju i kakvi su igrači sutra protiv nas - upozorava Milunović.

Žao mu je jedino što uz ekipu neće biti navijači kluba iz Ljutice Bogdana.

- Što se tiče igrača na terenu, pristup se ne menja nikako, ali naši navijači su nam vetar u leđa i žao mi je što ih neće biti na stadionu. Ali za sve njih koji prate od kuće i iz naše domovine, igraćemo svim srcem - zaključio je Milunović.

Video: Milojević: Totenhem je pokazao da je veliki klub

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Дража

    21. oktobar 2019 | 21:22

    Биће нас сутра много у Лондону...

  • pepi

    21. oktobar 2019 | 21:46

    He ovi fudbaleri,ne valja kad su u formi,ne valja kad nisu,dokle vise taj strah

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA