≫ 

Sastav Zvezde za Totenhem: Tomane pre Pavkova, dve opcije Milojevića za vezni red

Trener Zvezde spremio je za utakmicu sastav koji bi mogao da priredi iznenađenje i sruši negativan skor od četiri poraza na gostovanjima

  • 44
Trening FK Crvena zvezda

Foto: Telegraf

Posle konferencije za medije, na kojoj je Vladan Milojević izneo svoja očekivanja za meč protiv Totenhema, fudbaleri Crvene zvezde odradili su i poslednji trening pred utakmicu 3. kola grupe B Lige šampiona.

Ono što navijače najtrofejnijeg srpskog kluba svakako najviše intersuje jeste to kojih 11 će Milojević izabrati u pohodu na prve bod(ove) u LŠ u istoriji. Podsetimo, Zvezda je do sada četiri puta gostovala i sve četiri puta je poražena. Uz gol razliku 2:16!

Trening FK Crvena zvezda

Foto: Telegraf

Milojević u Londonu neće moći da računa na povređenog Ričmonda Boaćija, ali tu su ostalioh 20 igrača. Koliko će imati dilemu ko da počne utakmicu, toliko i koju dvojicu da ostavi na tribinama.

Na golu će biti neprikosnoveni Milan Borjan, dok se zadnja linija neće menjati. Uostalom, nema ni potrebe. Marko Gobečjić će igrati desno, Milan Rodić levo, dok su MIloš Degenek i Nemanja Milunović u centralnoj defanzivnoj liniji.

Video: Trening crveno-belih pred utakmicu sa Totenhemom

Što se tiče veznog reda i navale, tu postoje dve opcije!

 

Opcija jedan - da u centralnom delu igraju Hoze Kanjas, upan Jovančić i Miloš Vulić koji se nalazi u odličnoj formi. U tom slučaju bi Marko Marin išao levo, Mateo Garsija desno, a u napadu bi bili Tomane i Pavkov.

Portugalac je trenutno bliži prvoj postavi, pre svega zbog sjajnih defanzivnih karakteristika. Ono što vredi pomenuti jeste to da je Zvezda protiv Olimpijakosa proigrala onda kada su Marin i Garsija bili krila, a Vulić u sredini. S tim da je kapiten crveno-belih bio desno.

Trening FK Crvena zvezda

Foto: Telegraf

Opcija dva - Da Vulić ili Jovančić meč počnu sa klupe (ovaj prvi je tome bliži), a da marin bude na svojoj centralnoj poziciji. U tom slučaju bi Vukanović ili Van La Para bili na levom krilu, Garsija desno, a Tomane ili Pavkov u samom špicu napada.

Video: Milunović: Sutra ćemo dati maksimum za svakog zvezdaša, Srbina

Međutim, opcija jedan u ovom trenutku deluje nekako realnija i ne bi bilo iznenađenje da Zvezda u utorak veče u 21 čas istrči u ovom sastavu: Borjan, Gobeljić, Degenek, Milunović, Rodić, Jovančić, Kanjas, Vulić, Marin, Garsija, Tomane.

Na klupi bi verovatno ostali Popović, Pankov, Žander, Petrović, Vukanović, Ivanić, Van La Para i Pavkov, dok bi Simić i Babić bili prekobrojni.

Video: Milojević: Totenhem je pokazao da je veliki klub

(Izveštač Telegrafa iz Londona - Mario Marić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA