Englezi dirnuli Milojevića pitanjem o čuvenom Bunji: On me je prvi doveo u Zvezdu, veliki ste klub!

Strateg crveno-belih otkrio je i jedan zanimljiv detalj iz svoje karijere

  • 3

Vladan Milojević najčešće vrlo pedantno meri svoje reči pred mečeve, pa je iz svog uobičajenog šablona malo iskočio na stadionu Totenhema.

Otkrio je da ga je prvi put u Crvenu zvezdu doveo pokojni sekretar Fudbalskog saveza Srbije i bivši kapiten crveno-belih Goran Bunjevčević.

Popularni Bunja je nekada igrao za Totenhem, Pevci to nisu zaboravili pa se rodila i ideja da se Goranu oda počast na meču u grupnoj fazi Lige šampiona.

- Prvi put ću reći da moj prvi dolazak u akademiju Crvene zvezde i prvi posao dobio sam od gospodina Gorana Bunjevčevića. Lično on je bio taj koji je dao zeleno svetlo i zaposlio me da vodim jedan tim akademije Zvezde i mogu da kažem da je jedan drag čovek kog sam poznavao lično. Veliki je zvezdaš bio i dao dosta toga srpskom fudbalu - rekao je Milojević između ostalog na konferenciji za medije pred meč zakazan za utorak od 21 sat.

Bunjevčević je nosio dres Totenhema pet godina od 2001. do 2006. godine, karijeru je završio godinu kasnije u Den Hagu, a preminuo je 28. juna prošle godine od posledica izlivi krvi na mozak.

- Nažalost, desilo se šta se desilo, ali ovaj gest ekipe Totenhema pokazuje koliko je Totenhem veliki klub, ali pokazuje da je Totenhem ne samo fudbalski klub nego i klub koji dosta vodi računa o mnogim drugim stvarima. Otud znam i mnogo o Poketinu i kao treneru i kao čoveku, veliko bravo za klub i Totenhem ima veliki naklon od mene - rekao je Milojević.

Zvezda posle dva odigrana kola u grupi B Lige šampiona ima tri boda i nalazi se na drugom mestu, a Totenhem i Olimpijakos imaju po bod, dok vodeći Bajern ima šest.

Video: Vladan Milojević pred utakmicu sa Totenhemom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksandar

    21. oktobar 2019 | 23:23

    Zbog cuj akademije i ostalih, mnogih.. previse bas losih situacija rekao bih, jer ne razumem da postoje ljudi koji misle da funkcionisu u okviru neke grupe ili ideje..partizan je dusmanin, pa igrao i kukao protiv jupitera. I tako i treba da bude, mi smo tu, kukaju i kad probaju da pobede. Cinkarosi, sve je to Tudjmanova zaostavstina, blizi im je Vokri od Mancea, i tu sramote nema..za osobe koje vode taj nesrecni klub. A sramote je tu, pokajace se, a i bice im objasnjeno u sl godinama..

  • bg

    21. oktobar 2019 | 22:52

    Cuj akademija cz hahaha komedija

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA