Kiks Arsenala posle dva meseca: Emerijev tim poražen od Šefilda nakon 13 godina

Arsenal kiksnuo posle obećavajućeg početka sezone

  • 0

Fudbaleri Arsenala poraženi su u meču devetog kola Premijer lige od Šefild junajteda sa 1:0 kao gosti na stadionu Bramal Lejn. Arsneal je odigrao vrlo loš meč koji je rešen jednim kornerom u 30. minutu.

Lopta je išla na Džeka O'Konela do druge stative, štoper Šefilda je nadskočio Davida Luiza i Matea Genduzija i glavom je spustio pred gol.

Tamo je bio Francuz Lis Muse koji je samo uklizao i sproveo loptu do mreže. Anemični Arsenal je zapretio šutem Granita Džake u nadoknadi prvog poluvremena.

Dani Sebaljos je prokockao odličnu šansu u 60. minutu i izmenjen je devet minuta kasnije, a još nekoliko prilika propušteno je na obe strane do kraja. Ovo je Arsenalu prvi poraz posle 24. avgusta kada je londonski tim poražen glatko od Liverpula 3:1 na Enfildu.

Ovo je i prva izgubljena utakmica Tobdžija od Šefilda posle 13 godina kada je isto bilo 1:0. Dva tima su odigrala još samo dva meča u međuvremenu i oba je dobio Emerijev tim.

Arsenal je posle poraza na petom mestu Premijer lige, dok se Šefild popeo do devetog. Tobdžije imaju 15 bodova iz devet kola, a Šefild tri boda manje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA