≫ 

Nabavio sam 30 karata, Zvezda je najbolja kada je najteže: Partizanovac Mitrović domaćin Delijama

Napadač Fulama pomogao je navijačima Zvezde sa tridesetak karata za duel sa Totenhemom u Londonu

  • 98
Fudbal, Utakmica Srbija Litvanija Foto: Tanjug/AP

Raste navijačka euforija pred meč fudbaleri Crvene zvezde i Totenhema u 3. kolu Lige šampiona, za koji se traži "karta više" za koju je u ulozi domaćina u Londonu zadužen nekadašnji igrač Partizana, sada napadač Fulama, Aleksandar Mitrović. 

Kako prenosi Žurnal, Mitrović je neće biti na meču, ali će duel sa Totenhemom pratiti od kuće.

Zvezda će u Londonu probati da iskoristi loš momenat Totenhema i napravi senzaciju protiv finaliste Lige šampiona. Meč počinje u 21.00, kvota na keca je 1,28, na duplu šansu X2 3,65, a na to da će na poluvremenu biti nerešeno (1PP X) 2,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Totenhem - Zvezda

- Pratiću duel na televiziji, jer već sutra igram prvenstveni sa Lutonom. Zvezda ima šanse da napravi iznenađenje, Totenhem je u malom problemu. Crveno-beli su bezbroj puta dokazali da su najbolji kada je najteže. Englezi pričaju o ambijentu u Beogradu., jednostavno, moraće da "jure" tri boda, tim pre što su u nezavidnoj situaciji. I tu je Zvezdina dodatna šansa - ističe Mitrović.

Takođe, popularni Mitrogol našao se u Lonfonu i u ulozi "domaćina", pa je tako navijačima Zvezde uspeo da nabavi jedan broj karata.

- Navijači Crvene zvezde su me zvali za ulaznice. Nabavio sam to dragoceno parče hartije za tridesetak ljudi. I to sa zadovoljstvom. Mnogi od njih će ostati nekoliko dana u Londonu. Verujem da će Zvezda imati veliku podršku

Da podsetimo, meč Crvene zvezde i Totenhema igra se u utorak od 21 sat.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ax

    22. oktobar 2019 | 14:37

    To je samo još jedan dokaz, da je svaki pravi Srbin ipak u duši Zvezdaš. Nije normalno da neko ko se oseća Srbinom navija za nogometni klub Partizan. Zna se zašto navodim nogometni.

  • Grobar

    22. oktobar 2019 | 09:20

    Svaka cast. Pokazao si da si normalan covek, mada nisam siguran da li bi to uradio neki bivsi igrac zvezde.

  • Car

    22. oktobar 2019 | 09:19

    Sad vam je dobar ganovi,a do juce ga pljuvali...u tome je razlika izmedju nas i vas.......mi smo gospoda

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA