≫ 

Partizan priprema "pakao" za Ruse: Grobari u krcatom Pioniru jure novi trijumf u Evrokupu!

Karata za meč sa Lokomotivom više nema

  • 13

Košarkaši Partizana u utorak od 20 sati igraju u Beogradu meč 4. kola Evrokupa protiv Lokomotive Kubanj iz Krasnodara, a po svemu sudeći ruski tim očekuje "paklena" atmosfera. 

Naime, zbog zauzetosti "Štark Arene" , utakmica se igra u hali "Aleksandar Nikolić", a iako je bilo najavljivano da će blagajne ovog utarka raditi, one će ipak biti zatvorene. Sve ulaznice za večerašnji meč su rasprodate.

Pobedom nad Lokomotivom večeras (20.00) u Pioniru Partizan bi došao do skora 4-0 i verovatno već sad obezbedio plasman u narednu rundu. Crno-beli se nadaju tome, a kvota na keca je 1,70, dok je dvojka 2,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Lokokomotiva Kubanj

Činjenica, zbog velikog broja sezonskih karata, nešto manji broj pojedinačnih je pušten u prodaju, pa će tako meč uživo moći da prate samo oni "najbrži".

Da podsetimo, u prva tri kola grupe B, Lokomotiva ima dva trijumfa i jedan poraz, dok su crno-beli prvi sa maksimalne tri pobede.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksa

    22. oktobar 2019 | 11:28

    I arena bi bila mala,jednostavno mi smo kosarkaska publika,a ne ovi na silu sto hoce da hudu nesto sto nisu a ne znaju ni sta su koraci.

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆🏀🏀🏀

    22. oktobar 2019 | 11:41

    Пита син тату гробара,шта је то ЕЛ? Нзм сине, питај деку...знам само шта су ципирипи купови

  • Zulender 2

    22. oktobar 2019 | 14:58

    Zar ovi ne igraju u laktasima...?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA