Delijama zabranjeno, navijači Pevaca neće: Totenhem smislio trik kako da napuni stadion za Zvezdu!

Domaćini se bore sa slabom prodajom karata

  • 3

Kako prenose britanski mediji interesovanje navijača Totenhema za meč trećeg kola Lige šampiona protiv Crvene zvezde je jako slabo, a karata na dan utakmice ima još mnogo, ali one nisu u slobodnoj prodaji i mogu ih kupiti samo vlasnici sezonskih karata.

Međutim, oni nisu preterano zainteresovani za ovaj meč usled loših rezultata svog tima.

UEFA je izrekla kaznu Zvezdi da na ovom gostovanju ne mogu organizovano da vode svoje navijače, što dodatno stvara problem Totenhemu, jer su ostali sigurno bez nekoliko stotina prodatih karata.

Kada se uzme u obzir da novi stadion prima 62.000 ljudi, ta cifra nije preterano velika, ali kada se zna da su i domaći navijači nezainteresovani, svaki navijač je dobrodošao.

Stadion Totenhema

Foto: Guliver/ Bryn Lennon/Getty Images)

Loši rezultati u poslednje vreme vicešampiona Evrope rezultovali su padom interesovanja navijača, a možda je i razlog što pristalice Pevaca ne vide beogradski klub kao atraktivnog protivnika. Međutim britanski mediji navode da je ovo prvo razlog, jer da su i mnogo neatraktivniji protivnici punili stadion, a ipak je u pitanju i Liga šampiona.

Kako to obično biva, poziv za podizanje karata dobilo je prvo 48.000 pretplatnika sezonskih karata, međutim, odziv je bio jako slab.

Tottenham Hotspur stadium stadion

Foto: Tanjug/AP

Kako prenose lokalni mediji, karata u slobodnoj prodaji ipak nema, jer su se organizatori uplašili da bi ipak veliki broj Delija mogao da dođe u britansku prestonicu iz cele Evrope, što bi stvorilo sliku većeg broj pristalica gostujućeg tima.

Međutim, uprava Totenhema se dosetila kako da popuni tribine. Svaki navijač sa godišnjom kartom moći će da kupi još tri karte za svoje prijatelje po povoljnoj ceni.

Za Crvenu zvezdu obezbeđeno je 200 karata prve kategorije, odnosno karata za sponzore i prijatelje kluba.

Tottenham Hotspur stadium stadion

Foto: Tanjug/AP

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rasa

    22. oktobar 2019 | 13:16

    Jel i kod njih kupis par pasulja dobijes kartu

  • Zte

    22. oktobar 2019 | 18:28

    Dolazi im loš protivnik,zato neće da gledaju. Koga da gledaju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA