≫ 

Zemljotres na društvenim mrežama: Specijalno za Meridian kladionicu komentari iz Londona!

Pravi je trenutak za „Fudbalski kutak“

  • 4
Branko Borota i Mile Močibob, Državni Posao

Printskrin: Youtube/Meridianbet

Branko Borota i Mile Močibob javljaju se direktno iz Londona, a već znate šta možete da očekujete – spektakl od maestralnog tandema.

Najveći pesnici među fudbalskim znalcima i najveći fudbalski znalci među pesnicima. Samo za vas pričaju o meču Totenhem – Crvena zvezda, uoči duela 3. kola Lige šampiona.

Ni kiša u prestonici Engleske im ništa nije mogla. Veliki „neprijatelji“ UEFA i FIFA, i „velikog“ fudbala, našli su se u još jednoj fudbalskoj avanturi.

Totenhem, Kristijan Eriksen

Foto: Tanjug/Ap

Nema više nižerazrednih liga, nema kratkih putovanja… Ovoga puta po „kazni“ izlaze na najveće evropske scene – čekaju ih Liga šampiona i Liga Evrope!

Javili su se sa ulica Londona, ali i sa novog stadiona Totenhema, novog „Vajt Hart Lejna“, izgrađenog u aprilu ove godine. Definitivno pravo mesto za novi „Fudbalski kutak“.

Prava analiza Zvezdinog gostovanja i sjajna prognoza uz mnogo smeha i zabave kao i uvek. Borota tipuje – ko to izvodi prvi korner u drugom poluvremenu?

Za svačije uši i svačiji ukus – „Fudbalski kutak“, epizoda dva, uživajte!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA