≫ 

Teško poniženje za Zvezdine talente: Totenhem sa devet golova zatrpao mrežu crveno-belih!

Surova utakmica Engleza!

  • 12
FK Totenhem

Foto: Crvena zvezda

Omladinci Crvene zvezde odigrali su buran meč protiv Totenhema u Ligi šampiona, na kraju nisu mogli da izbegnu debakl sa 9:2!

Posle remija sa Bajernom bez golova i pobede nad Olimpijakosom sa 2:1, izabranici Slavoljuba Đorđevića su uz kikseve olakšali put domaćinima do ubedljive pobede.

Golman Katić je ranim kiksom već u 3. minutu doneo vođstvo Pevcima, iskupio se potom sa nekoliko intervencija, ali nije imao odgovor posle pola sata igre.

Tada je Perot imao silovit udarac u dobroj akciji, a već u narednoj situaciji ponovo je tragičar bio Katić, ovaj put deo krivice snosio je i Mitrović.

On je želeo da mu spusti loptu glavom pošto je natrčavao Perot, ali to nije izveo najbolje, pa je potom i Katiću lopta ispala iz ruku, pravo do Perota za 3:0.

Zvezda se vratila u život pred poluvreme, kada je Burmaz izveo lep slalom, posle solo prodora prevario je dvojicu štopera i sa 16-ak metara matirao Pevce.

Bio je buran i nastavak, Enjoma je probio po desnoj strani i centrirao u srce šesnaesterca u 49. minutu, a Robson je plasirao za 4:1.

Ipak, već u narednom napadu Zvezde, Pantović je doneo 4:2 centaršutom - loptu je Volkot preusmerio u mrežu za autogol!

Duel se nastavio uz izmene, a Zvezda je uspevala da izdrži nalete sve do 74. minuta.

Onda je Perot dao gol iz penala, bio je potom još jednom strelac, a Etete, Vajt i Magoma su postavili konačnih 9:2!

 

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA