Novi Hari Kejn dao 4 gola Zvezdi: Upoznajte klinca o kom će se u evropskom fudbalu tek pričati!

Videlo se koliko odskače egzekucijom, iako se radi o 17-godišnjaku!

  • 0
Troj Perot Foto: twitter.com

Englezi već pišu hvalospeve o Troju Perotu, talentu koji je dao četiri gola Crvenoj zvezdi u omladinskoj Ligi šampiona.

Totenhem je pobedio Zvezdu sa 9:2, a četiri gola delo su 17-godišnjaka iz Dablina, kome mnogi predviđaju blistavu karijeru.

Već je imao vatreno krštenje čak u U23 uzrastu, ali je izgoreo u želji i prerano dobio crveni karton, a ne krije da želi da postane novi Hari Kejn.

- Sa ovakvim štabom i igračima oko sebe, znam da imam najbolju priliku da napredujem ovde. Zaluđen sam fudbalom, mama nije mogla da me vrati kući sa ulice, sve što želim je da igram fudbal - umeo je da kaže Perot, koji je bio koban za Zvezdu.

Perota su pratili još u Irskoj Seltik, Čelsi i Liverpul, ali je dečak iz Dablina izabrao Totenhem. Dečak je predstavljao Irsku na Evropskom prvenstvu U17 prošle godine, dao je tri gola na četiri meča i sada se sprema za U21 tim. Irska se nada da će dobiti novog Robija Kina, a Totenhem Harija Kejna.

Takođe, šef Maurisio Poketino je potvrdio da ga prati i razmišlja o njegovom uvođenju u seniorsku svlačionicu, bio je deo predsezonskih planova rada sa celom ekipom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA