≫ 

Bekamovo kraljevstvo od 930 miliona evra! Dejvid gradi "svemirski brod" od stadiona u Majamiju

Dobrodošli u Majami Fridom park i fudbalsko selo

  • 0
Foto: Printscreen Instagram

Dejvid Bekam, bivši as Mančester junajteda i Real Madrida je odlučio da ulaže novac u fudbalski kompleks u SAD za potrebe Intera iz Majamija i čitavo velelepno zdanje košta 750 miliona funti.

Bekam je objavio video snimak kako će izgledati kompleks, na čijem će krovu biti palmino drveće. Nije sve ispočetka išlo glatko u Bekamovom planu da Floridi i ovom kraju podari kvalitetan fudbal.

Zemljište na teritoriji nekadašnjeg golferskog kluba je bilo zatrovano, pa je to odložilo planove, ali ih nije prekinulo, te će stadion od 25.000 mesta ugledati svetlost dana.

 
 
 
View this post on Instagram
This is our future... The energy is going to be incredible!! 🏟⚽️ @intermiamicf @miafreedompark #LaFamiliaA post shared by David Beckham (@davidbeckham) on

Majami Fridom Park će biti izgrađen nedaleko od aerodroma u Majamiju i neće biti gotov pre 2022. godine. Paralelno sa tim, Inter Majami naredne godine ulazi u MLS ligu i rekonstruiše još jedan stadion.

Prvi dom će im biti na Fort Loderdejlu, sat vremena vožnje od centra Majamija, mesto koje su koristili i drugi klubovi pre Intera.

Lokhart stadion će biti deo ukupne investicije od 800 miliona funti (930 miliona evra), pa će nakon što bude završen Fridom Park, Lokhart u Fort Loderdejlu postati trening baza Intera.

Video: Bekam osuđen zbog telefoniranja tokom vožnje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA