≫ 

Ronaldo je najbolji na svetu, verovatno i u istoriji: Paratići kaže da Kristijano trenira kao "lud"

Smela tvrdnja prvog operativca tima iz Torina

  • 4

Sportski direktor Juventusa Fabio Paratići pohvalio je svog igrača Kristijana Ronalda kao najboljeg na svetu, a verovatno i u istoriji fudbala.

- Kristijano je najbolji na svetu,  a ako uzmemo u obzir sve rekorde koje je oborio i pojedinačno i sa klubovima, verovatno je jedan od najboljih i u istoriji. I dalje ima neviđenu žalju da igra i trenira, iznad svih očekivanja - tvrdi Paratići u razgovoru za Skaj Italiju.

Portugalac je nedavno postigao svoj 700. takmičarski gol u karijeri, igrajući za svoju reprezentaciju, a Juventus mu je tim povodom dodelio dres sa brojem 700.

Paratići je u razgovoru za Skaj pričao i o Mariju Mandžukiću koji je već neko vreme "persona non grata" na Alijanc stadionu.

- Pričamo sa njim da bismo našli najbolje rešenje. Otvoreni smo za razne solucije, bilo da treba da ostane ovde ili ode negde. Diskutujemo i tražimo obostrano rešenje - kazao je Paratići.

Da podsetimo, Ronaldo već petnaestak godina igra na vrhunskom nivou i poslednjih 13 godina se redovno nalazi u najužem izboru najboljih igrača.

Trideset četvorogodišnji Kristijano je pet puta osvajao Zlatnu loptu, ima isto toliko trofeja u Ligi šampiona, osvojio je Evropsko prvenstvo i Ligu nacija sa Portugalom i fali mu samo Svetsko prvenstvo.

Video: Kako je Ronaldo pozdravio srpske navijače na kraju meča

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • "Muskarcina"

    22. oktobar 2019 | 22:25

    Zato je Georginica usamljena i nezadovoljena.... 😂😂😂

  • vk

    22. oktobar 2019 | 23:26

    ta kodicia ga darzala na verhu vidim danas nezna da da gol 100 sance imao on nije talent ko messi on na snagu

  • Mile

    23. oktobar 2019 | 00:43

    Ovaj Paratići kaže da Ronaldo trenira kao "lud". Kazati da je možda najboli svih vremena , dokazuje da je ON zaista LUD. Čovjek se bavi fudbalom a nije čuo za MESIJA ???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA