≫ 

Bunja je bio Bekenbauer sa Balkana! Totenhemov potez za divljenje u poluvremenu meča sa Zvezdom

Veoma lep gest kluba iz Londona

  • 2

Fudbalski klub Totenhem ukazao je čast za svog nekadašnjeg igrača i kapitena Crvene zvezde Gorana Bunjevčevića, koji je tragično preminuo prošlog juna, od posledica izliva krvi na mozak.

Zvanični spiker na stadionu Totenhema u Londonu nazvao je Bunjevčevića "Bekenbauerom sa Balkana", a Pevci, za koje je nekadašnji kaptien Zvezde igrao od 2001. do 2006. godine ocenili su da je gubitak Bunjevčevića bio veliki udarac za sve.

- Vrlo je tužno što Goran više nije sa nama, sjajan momak. Ispred svog vremena zapravo. Kada ga je Glen Mur doveo u klub mnogi nisu znali za njega ali čim je stigao postalo je jasno da je divan momak i, kao što ste videli sa ovog video snimka, činio je da igra izgleda lako. Kad vidite kako dodaje, jasno je da se osećao vrlo komforno na lopti - rekao je Bunjin nekadašnji saigrač iz Totenhema Daren Anderton.

U Bunjevčevićevu čast je pripremljen i video sa potezima bivšeg sekretara Fudbalskog saveza Srbije.

- Bio je "čistač" koji je znao da igra sa loptom, dobar momak za saradnju, svaki put je na trening dolazio sa osmehom na licu i stvarno je cenio to što je igrao za Totenhem, a mlađima je bio dobar mentor, uvek je ostajao posle treninga, stvarno sjajan čovek - ispričao je Anderton.

Video: Zagrmele Delije u Londonu: 200 navijača glasniji od punog stadiona Engleza

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ciganin 1976

    22. oktobar 2019 | 22:59

    Bunjo,vole te tvoji CIGANI LUDACI !!! ❤❤❤🔴⚪🔴❤❤❤🔴⚪🔴

  • luka

    22. oktobar 2019 | 23:05

    svaka vam cast za ovaj gest. a ajde sad franjevci udrite po komentarima.ne bi me cudilo da pljujete mrtvog coveka!bunjo hvala za sve. vole te tvoji cigani!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA