≫ 

Degenek priziva reprizu Liverpula: Ako pobedimo u Beogradu, sve se menja!

Zvezda je prošle godine posle debakla od Liverpula pobedila Redse - Degenek veruje da se isto može desiti sa Pevcima!

  • 23

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su od Totenhema sa 5:0, a štoper Miloš Degenek veruje da u Beogradu može biti daleko drugačije.

On je pohvalio posebno Sona i Kejna, kao igrače koji mogu da daju gol iz svake prilike, ali je istakao i šanse Zvezde uz nekoliko udaraca u okvir gola.

- Mislim da smo bili i mi dobri u par situacija, imali smo prilike i šuteve, ali sledi utakmica u Beogradu, tu imamo prednost navijača i sve je još u igri. Oni su ipak igrali finale Lige šampiona, dobili dva puta Siti, fizički deluju spremniji, jači, razvijeniji, igraju stalno jake utakmice. Nemamo izgovor, bićemo bolji, ovo je dobro iskustvo i fudbalski čas, da naučimo dosta - iskren je Degenek.

- Igranje protiv ovakvih timova daje samopouzdanje, vidiš da nekad možeš da im pariraš i to znači. Oni igraju svake sedmice protiv jakih ekipa, sad imaju Liverpul i Totenhem, i nama bi bilo tako bolje da stalno imamo Niš, Vojvodinu, derbi... Biće još bolje ovo je treće kolo, dve utakmice se igraju kod nas. Biće drugačije, ako pobedimo bićemo mi drugi i sve se menja, nemamo čega da se plašimo.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Strale

    22. oktobar 2019 | 23:17

    Hahahahaha jao kako me lepo nasmeja. Ali ako, treba biti vedrog duha, ima nade.

  • Mare PFC

    22. oktobar 2019 | 23:55

    Još mu se vrte Kejn I Son po glavi pa ne zna sta prica

  • Van

    22. oktobar 2019 | 23:31

    Cuj pobedimo... Alooo decko pa veceras si igrao protiv njih, jesi li video koja je to razlika u kvalitetu... Covece do 15. minuta sa loptom se niste satavili, tak kad su oni spustili gas posle 2:0 videlo se da se bavite istim sportom, i takvi sa pola gasa su dali jos 3. Gledaj ti decko da se opet ne obrukate, oni ako zagrizu pobedice i u Beogradu glatko.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA