≫ 

Sve iz skautinga Totenhema je brže uživo: Milojevića raduje 13 šuteva, pecnuo je iskusnije igrače!

Poručio je Milojević iskusnijima da preuzmu više odgovornosti u igri!

  • 50

Trener fudbalera Crvene zvezde, Vladan Milojević, oglasio se posle poraza od Totenhema sa 5:0 u Ligi šampiona.

- Čestitam na zasluženoj pobedi Totenhemu, rezultat je previsok, ali u svakom slučaju, mislim da smo imali bolji utisak, probali smo da kroz igru dođemo do šansi, nije lako protiv Totenhema. Ako može nešto da me raduje 13 udaraca na gol, to je neki pokazatelj da smo pokušavali da dođemo do gola. Sigurno da dosta golova ne bi trebalo da primamo na ovom nivou, to bi trebalo da... Svaki put to pričamo, ali treba da svedemo na minimum. Dosta vreme na smo proveli u pritisku, videli ste tranziciju i dobro trčanje, brzi su i moćni. Četvorka Lamela, Kin, Son i Ali, to su igrači vrhunske klase, svaku grešku su kažnjavali.

On je preneo i reči iz svlačionice.

- Glava gore, idemo dalje, imamo dve utakmice kod kuće, protiv njih i Bajerna, meč protiv Olimpijakosa. Dosta je bodova u igri. Poraz boli, svaki boli, ali opet, dosta se može naučiti, ipak je Totenhem ekipa koja se prošlih godina borila za titulu u Engleskoj, finalisti su Lige šampiona. Rekao sam igračima da dignu glave, da se okrenemo novim obavezama.

Predstavnike medija zanimalo je može li se ponoviti liverpulska senzacija, u koju Miloš Degenek veruje.

- Znate kako, meni se čini da i ono što sam ja gledao u skautiranju... Sve je mnogo brže uživo. Ne možemo da kažemo da podseća na Liverpul, ali imamo više samopouzdanja pred našim navijačima, a ovi navijači koji su došli... Svaka čast, čuli smo ih, bili su sa nama. Na Marakani je drugačije samopouzdanje, na ovakvih utakmicama treba da ga imamo više. Neki iskusniji treba više da preuzmu odgovornost na ovakvim utakmicama... Tu su Vulić i Njegoš koji su budućnost, daćemo im šansu u narednim mečevima Lige šampiona.

Spomenut je i kiks Marina pri 2:0, kada je Totenhem pred kraj poluvremena lako došao do novog gola, Milojeviću je postavljeno i pitanje zašto je plej u pojedinim momentima bio na poziciji zadnjeg veznog.

- Ne bih ulazio u to zašto je Marin bio tu, ali dešava se u fudbalu, nema zamerke. O vremenskom razmaku možemo pričati, preseče vas gol pred kraj poluvremena. Na tom nivou ne smemo praviti takve greške. To je sport i živa igra. Nadam se da ćemo izvući pouke. U narednim utakmicama probaćemo da ispravimo greške, ako ne to, probaćemo da smanjimo na apsolutni minimum.

Englezi su bili zadivljeni podrškom Delija, pa je Milojević na jedno pitanje domaćih medija odgovorio - da li ga je iznenadila glasna podrška?

- Nisam iznenađen, Crvena zvezda je jedan od najvećih klubova, ako ne i najveći na prostorima Balkana i šire. Ima dosta naših ljudi, koji žive u Londonu i okolnim zemljama. Mnogo im znači Zvezda, to je ljubav koju rečima ne možete da opišete. Dosta ih je bilo iako nije bilo organizovano. Imali smo zabranu, sigurno bismo više voleli da ih ima, dosta smo ih čuli i još jednom im hvala na podršci igračima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sever je Zvezda

    23. oktobar 2019 | 08:23

    Hoce li neko objasniti ovome strucnjaku da smo 5 zadnjih utakmica u prvenstvu dobili zahvaljujuci sudijama i penalima i zahvaljujuci protivnickim igracima koji se sklanjaju da ne umisli da je zbog njegove taktike.

  • Sistem

    23. oktobar 2019 | 00:20

    Idi iz Zvezde

  • Delije sever

    23. oktobar 2019 | 08:31

    Mi sem Marina nemamo nijednog poluigraca a kamoli igraca.U sta se uvalilo 50 miliona eura ne mogu da verujem!Kolike samo plate primaju ovi stranci moracemo da igramo jos dve lige sampiona da bi vratili dugove.A nasa deca igraju po srpskim sljakama!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA