Hteli smo da pokažemo da smo isti tim: Vertongen objasnio jednostavan recept za pobedu nad Zvezdom

Nema mnogo filozofije, bili smo tim, kaže Belgijanac

  • 0
Foto: Telegraf.rs

Fudbaler Totenhema Jan Vertongen kaže da je njegovoj ekipi falilo da se ujedini i igra kompaktno i kada se to desilo - protiv Crvene zvezde - kao rezultat je došla ubedljiva pobeda.

Totenhem je razbio Zvezdu sa 5:0 u meču trećeg kola grupe B Lige šampiona na svom stadionu u Londonu i barem delimično prebrodio veliku rezultatsku i igračku krizu u kojoj se našao u poslednje vreme.

- Probali smo da se vratimo i pobedimo i dali smo rano gol, bili svi tu kao tim. To smo hteli svima da pokažemo i lepo se osećamo sada - rekao je posle meča Vertongen.

Taktički gledano, Belgijanac tvrdi da nije urađeno ništa posebno veliko...

- Ništa veliko, samo smo hteli da pokažemo da smo i dalje istin onaj tim, ali nam je bilo potrebno da se držimo zajedno. Danas smo se branili svi kao jedan, branili smo prostor, imali ofsajde i u utakmicama kao protiv Votforda jednostavno ne ide, večeras je išlo kako treba - dodao je igrač Totenhema.

Ovakav rezultat i uspon do drugog mesta grupe B Lige šampiona će njemu i ekipi svakako pomoći na planu samopouzdanja pred meč sa Liverpulom.

- Drugačija je utakmica i drugačiji protivnik, ali i dalje mislim da možemo pobedimo - rekao je Vertongen.

Totenhem posle tri kola u grupi ima četiri boda i nalazi se na drugom mestu. Zvezda ima tri i treća je, Olimpijakos je poslednji sa jednim bodom, dok prvo mesto posle pobede nad Olimpijakosom drži Bajern iz Minhena.

Video: Degenek priziva reprizu Liverpula: Ako pobedimo u Beogradu, sve se menja!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA