≫ 

Vulić o porazu crveno-belih: Kad je neko bolji pružiš mu ruku, ali me bole golovi iz naših grešaka

Jeste Totenhem kvalitetniji, ali to ne olakšava poraz

  • 6

Fudbaler Crvene zvezde Miloš Vulić kaže da mu je najbolniji momenat iz meča protiv Totenhema, deveti minut, kada je Hari Kejn posle prekida po prvi put zatresao mrežu, a Totenhem poveo 1:0.

Od tog trenutka do isteka 90. minuta Totenhem je dao Zvezdi još četiri gola i u meču trećeg kola grupe B Lige šampiona ubedljivo slavio na svom terenu sa 5:0.

- Teška utakmica za nas, rano smo primili gol iz prekida i to je promenilo tok meča. Morali smo više da se otvorimo i ostavimo im dosta prostora. Uverili smo se koliko su moćni u napadu, koliko su brzi i kakve kretnje imaju. Nažalost, utakmica se završila visokim rezultatom, ali dižemo glavu, čekamo ih kod kuće. Biće drugačija utakmica gde ćemo se drugačije pripremati i nadamo se da ćemo odigrati mnogo bolje - prvi je utisak Vulića posle meča.

Video: Nije prošlo ni 10 minuta, Totenhem dao crveno-belima gol

Prvak Srbije već u narednom kolu elitnog takmičenja dočekuje Totenhem u revanšu i Vulić se uzda u navijače i drugačiju igru svog tima.

- Značiće nam podrška sa tribina, biće drugačije od prvog minuta. Situacija na terenu sigurno neće biti kao večeras, ali se prvo okrećemo utakmicama u prvenstvu - dodaje strelac gola protiv Olimpijakosa.

Video: Kejn nema milosti, Totenhem poveo sa 5:0

Očekivao je da Delija bude i u Londonu, mada im je bilo zabranjeno da se nađu na stadionu Totenhema. Odgovorio je i na pitanje da li ga je iznenadila igra Totenhema, s obzirom na to da je pred meč bio optimista.

- Ne mogu reći da me je iznenadila, to su vrhunski igrači pogotovo kada otvore utakmicu na vreme. Ponavljam, primili smo gol iz prekida gde smo mogli bolje da odreagujemo. Ne bi se ovako odvijalo kasnije, ali ruku na srce, težak poraz, ubedljiv, ali idemo dalje - rekao je Vulić.

Taj deveti minut je upravo i trenutak za kojim najviše žali.

- Morali smo bolje da markiramo pre svega Kejna, ali i ostale igrače i za golovima koje smo primili iz nekih naših grešaka. Kada daju gol ovako može se samo čestitati, a kada primimo gol iz naše greške onda boli - zaključio je Vulić.

Video: Milojević posle poraza od Totenhema sa 5:0 u Ligi šampiona

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Istina

    23. oktobar 2019 | 09:21

    Mnogo vam znaci publika, a publiku kaznjavate sa cenama. Licemerno

  • Milan

    23. oktobar 2019 | 09:19

    Daj dečko ne zanosi se. Razlika izmedju njih i vas zemlja i nebo. Nije ti to naša liga. Pa penali pa guranje ...vidise da nemate znanje ikvalitet. Jedna jedina polušansa marina za celu utakmicu ...ono šutiranje ostalo i ja bih odbranio. Vidiš li njihove izradjene akcije golove. Idi bre

  • goran...

    23. oktobar 2019 | 05:06

    jel ti ono nekidan izjavi da morate nametnuti vas stil igre,bogami uspjeli ste...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA