≫ 

Poketino posle Zvezde: Pobeda u pravi čas, igrači su dobili slobodan dan zbog 5 golova!

Trener Totenhema je istakao i razlog ''sporijeg'' starta sezone

  • 24

Sve što su fudbaleri Totenhema promašivali prethodnih nekoliko utakmica, u trećem kolu Lige šampiona protiv Crvene zvezde s

u uspešno realizovali i bez ikakvih problema stigli do ubedljivih 5:0, trener Maurisio Poketino je zadovoljan

Trener Totenhema Poketino je izmeđuostalog rekao da je rezultat prevelik, ali da je to fudbal i da su isto i oni tako izgubili od Bajerna. Bez euforije je pričao i na konferenciji za štampu nakon utakmice gde je naglasio da je ovo samo jedna utakmica koja sama po sebi ništa ne rešava međutim, važna za samopouzdanje njegove ekipe.

Rezultat je važan za nas iz dva razloga, zbog samopouzdanja i tri boda na tabeli. Veoma sam zadovoljan. Dobro se osećam jer je ova pobeda došla u pravo vreme. Treba da idemo korak po korak. Energija koju smo pokazali je odlična.

- To nam je pomoglo da postignemo gol već posle 15 minuta, dalo nam je samopouzdanje. Takođe, naši navijači su bili fantastični, pomogli su nam. Sada treba da ostanemo smireni. Ovo jeste dobar rezultat, ali je i dalje samo tri boda - istakao je Poketino i dodao:

Ne osećam se sjajno. Osećam se OK. Ovo je samo jedna utakmica, ali naravno da nam je bila potrebna kako bismo izgradili samopouzdanje. Morali smo da počnemo odnekle. Tako da je ovo sjajno za naše samopouzdanje, pa su igrači sutra dobili slobodan dan, jer smo dali pet golova.

Totenham, Crvena zvezda Foto: Tanjug/AP

Dotakao se trener Totenhema i razlog zbog čega su Pevci loše krenuli sezonu.

Kasno smo počeli pripreme ove sezone, ali to nije izgovor. U tom slučaju kasno počnete da izgrađujete dinamiku, a to je nedopustivo u našoj profesiji. Najvažnije je da sada ostanemo smireni i da ne dramimo. Treba da se nasmejemo problemima, da budemo pozitivni i da se nadamo da ćemo nastaviti sa dobrim rezultatima. Ostale su nam još tri utakmice. Veoma težak meč u Srbiji i u Minhenu, a Olimpijakos ćemo ugostiti ovde. Sve je otvoreno. U boljoj smo poziciji nego u prošloj sezoni - podsetio je Poketino da su prošle sezone jedva prošli grupu zahvaljujući golu u gostima Interu pa se domogli finala.

Totenham, Crvena zvezda Foto: Tanjug/AP

Što se tiče eventualnog otkaza o kome se spekulisalo po svim svetskim medijima proteklih dana Poketino je tu miran.

- Osećam da me navijači vole i oni moraju da osete da i ja njih volim, ali najvažnija stvar je ekipa. U nezgodnoj smo situaciji, ali smo pokazali da smo tim. Odanost koju smo pokazivali u prošlosti nastavljamo da pokazujemo i sada - zaključio je Maurisio Poketino.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Samo kažem...

    23. oktobar 2019 | 08:21

    Da je Marin kojim slučajem dao gol kod rezultata 4-0 bilo bi 6+, buhahahahaha razmontirali vas, vratili na fabričko...

  • Best

    23. oktobar 2019 | 09:33

    Kao sto si hrvati rodjeni da mrze srbe tako su i grobari rodjeni da mrze Zvezdu, vise vole da Zvezda izgubi nego da Partizan pobedi...

  • Šteta

    23. oktobar 2019 | 09:42

    Zvezda im popravila atmosferu u timu, onakvih pet lakih komada na ostrvu više ne može da se da ni drugoligašu, lakši trening za totenhem.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA