≫ 

Son(y) Playstation: Korejac bio 10 metara iza Kanjasa, a onda je upalio turbo i dao gol Zvezdi!

Neverovatno ubrzanje napadača Totenhema, koji je "oduvao" vezistu crveno-belih u napadu za treći gol Totenhema

  • 13

Koliko je Totenhem bio nadmoćan u odnosu na Crvenu zvezdu, najbolje pokazuje situacija kod trećeg gola Sparsa, koji je postigao Korejac Son Hjung Min.

On je ispratio kontru Totenhema, koja je započela greškom Marka Marina na sredini terena. Istog momenta se nekoliko igrača Totenhema stuštilo ka golu Borjana.

Pre svega Son, koji je istog momenta krenuo da trči ka golu, iako je bio na svojoj polovini terena.

Detalj koji  je možda mnogima promakao jeste da je Hose Kanjas bio čak 10 metara ispred njega, ali Son prikazao neverovatnu brzinu pretrčao sa neverovatnom lakoćom, primio pravovremeni pas, izašao sam pred Borjana i rutinski ga savladao.

Son je 50 metara pretrčao za oko 5 sekundi, što je u rangu najbržih sprintera sveta, što je samo bio poslednji pokazatelj Totenhemove nadmoći i fizičke spreme u odnosu na igrače Zvezde.

Na prva dva meča Salcburga u Ligi šampiona palo je ukupno 15 golova! A večeras (21.00) u Mocartov grad stiže Napoli, na čije dve utakmice je palo dva pogotka. Mladost protiv iskustva - kvota na keca je 2,70, iks je 3,50, a dvojka 2,50, a što se tiče golova, 3+ je 1,35, a 4+ 1,82. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Salcburg - Napoli.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pfc

    23. oktobar 2019 | 14:55

    Ma kakva Zvezda, ona da nema svoje sudije nebi bila ni u prva dva tima u Srbiji. To se najvise videlo protiv Indjije gde im je poklonjena 2 penala, protiv Javora su isto dobili penal i naravno crveni za Javor. I naravno Partizan ih je naucio kako se igra pravi Fudbal (ucesnik Lige Sampiona je puko sa 2:0 i ni jednom nije sutnuo na gol)

  • Ujka Zitko PFK

    23. oktobar 2019 | 12:24

    Alo kanjas,dje ti je sljem???🤣🤣🤣🤣 sta radi kebina armija,kad pobede totenhem? Ugase ps4🤣🤣🤣🤣

  • ratar

    23. oktobar 2019 | 12:26

    Cist penal za zvezdu nije sviran. Sramota.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA