≫ 

Zvezda nije smenila Poketina, može li Partizan Solskjera? Već se zna i ko će ga zameniti na klupi!

Ralf Rangnik se pominje kao glavni kandidat za klupu na Old Trafordu

  • 3

Engleski mediji su pred meč Totenhema i Crvene zvezde pisali kako se Maurisiju Poketinu drma klupa i kako je pred otkazom, a da bi eventualni neuspeh protiv Zvezde mogao da znači i njegov odlazak sa klupe Sparsa. Ipak, Poketino je izdigao ekipu iz sivila i protiv Zvezde je Totenhem prikazao rapsodiju i ispratio je šampiona Srbije "petardom" za Beograd.

Kao što su Poketinu nalazili naslednika, a čak su pominjali i Arsena Vengera kao moguće rešenje, sada engleski mediji slično pišu i za trenera Mančester junajteda, Ole Gunara Solskjera, kome se takođe "drma klupa".

Informacija je izvorno potekla od Bilda, gde je objavljeno da je bivši trener Lajpciga, Ralf Rangnik kandidat za menadžera Mančester junajteda.

775208016KH00003_RB_Leipzig Ralf Rangnik; Foto: Guliver/Karina Hessland-Wissel/Bongarts/Getty Images

Rangnik je prošle sezone bio menadžer Red Bul Lajpciga, da bi na kraju sezone angažovan od strane Red Bula kao glavnog čoveka za razvoj fudbala u kompaniji, a akcentom na Red Bul Njujork i Brazil, ali da vodi računa i o aktivnostima Lajpciga. Glavni zadatak mu je da pronalazi najveće fudbalske talente.

Solskjer u Humsku stiže pod velikim pritiskom, a ukoliko ne izvuče povoljan rezultat, ne bi bilo iznenađenje i da dobije otkaz na Old Trafordu.

Ajaks gura sjajno u Ligi šampiona i ove sezone, posle dva kola ima dve pobede uz gol-razliku 6:0, i večeras (18.55) može praktično da reši pitanje prolaska dalje jer mu u goste dolazi Čelsi. Kvota na keca je 2,40, iks je 3,45, a dvojka 2,90, dok je na 3+ kvota 1,45. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Ajaks - Čelsi.

Video: Milojević posle poraza od Totenhema sa 5:0 u Ligi šampiona

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ujka Zitko PFK

    23. oktobar 2019 | 13:25

    Alo Solskjer,welcome to hell !!!! O Partizane O sampione...

  • W

    23. oktobar 2019 | 13:31

    Franjevci-Mančester U. O:5 dobro se dobrim vraća🇷🇸

  • GP

    23. oktobar 2019 | 16:16

    Proce i moj Partizan kao i zvzedana. Zao mi je, ali je tako.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA