≫ 

Neobičan plan Crvenih đavola: Bez treninga u Humskoj, direktno sa aerodroma idu na konferenciju!

Crveni đavoli odlučili da im priprema za meč nije neophodna na stadionu crno-belih

  • 18
Mančester junajted

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Mančester junajteda odlučili su se da ne treniraju u Beogradu pred meč protiv Partizana, već će poslednji trening obaviti u svom trening centru, odakle će krenuti put aerodroma, a u prestonicu Srbije stižu čarter letom iz Mančestera oko 18.30.

Ekspedicija Crvenih đavola će zatim pod pratnjom biti ispraćena u hotel Hilton, gde će biti smešteni, dok će trener Ole Gunar Solsker i jedan igrač biti direktno sa aerodroma odvezeni u Humsku na konferenciju za medije, koja je na programu od 19.15.

Obično sve ekipe koje dolaze u Beograd poslednjih godina imaju i trening na stadionu na kome igraju meč, ali su u Junajtedu procenili da im trening nije potreban i da je dovoljno ono što će uvežbati u svom trening centru pred meč protiv Partizana.

Meč je na programu u četvrtak od 18.55 uz prenos je na Arena Sport 1 i RTS 1. Trenutno su Partizan i Junajted na deobi prvog mesta u grupi L Lige Evrope.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Video: Kejn u neverici gledao šta Marin i Stole ekonom rade u tunelu pre izlaska na teren

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Puritanac

    23. oktobar 2019 | 19:03

    Od 12 komentara,10 od frustriranih musavca. Pukla petarda sinoć,još vam zuji u usima,a? Još boli gaženje u derbiju? Kad budete šutnuli u okvir gola Partizana,onda da dodjete da diskutujemo u fudbalu. Za sad ste na 180 min.

  • Nuno Gomes

    23. oktobar 2019 | 18:02

    E zbog toga gube sutra u zivot sam siguran kec kao vrata

  • W

    23. oktobar 2019 | 18:39

    Što će im trening protiv patlidžana? Mogli su komotno skupiti jedanaest momaka sa ulica Mančester i rezultat će biti 0:6

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA