≫ 

Savo će morati da nazdravlja sam: Ferguson nije došao u Beograd

Propao je plan o druženju sa velikanom svetskog fudbala

  • 8

Mančester junajted dolazi na gostovanje Partizanu u Ligi Evrope bez svoje legende Ser Aleksa Fergusona.

Vremešni Škot koji je dve i po decenije sa velikim uspehom vodio Crvene đavole trebalo je da bude gost Partizana i njegovog trenera Save Miloševića.

Milošević je najavio da će čuvenom menadžeru ponuditi kvalitetan alkohol, ali pošto Fergi nije viđen sa ostatkom delegacije iz Mančestera, Savo će morati da nazdravlja sam.

Predstavnici Junajteda su kasnije potvrdili da Ferguson nije doleteo u Beograd, pa neće ispratiti utakmicu Partizana i Mančestera na stadionu u Humskoj.

Osim toga, neće biti ni na komemorativnom skupu povodom nesreće u kojoj su pre 61 godinu poginule 23 osobe i osam igrača Junajteda (peti februar 1958. godine) iz čuvene generacije "Bazbijevih beba".

Junajted se tada vraćao iz Beograda u Mančester, nakon meča sa Crvenom zvezdom odigranom na JNA. Avion je stao u Minhenu da bi se dopunilo gorivo, a nesreća se desila prilikom trećeg pokušaja poletanja aviona sa minhenskog aerodroma.

Video: Kejn nema milosti, Totenhem poveo sa 5:0

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zivkoni

    23. oktobar 2019 | 23:57

    Kako ih ispalio, a savo umislio da je bitan lik!!!

  • Pametan Covek

    23. oktobar 2019 | 22:45

    Kad je cuo da Man.Utd gostuje u Srbiji, podrazumeva se Evropskom i Svetskom prvaku, bio je rad da dodje, al kad su mu pojasnili ima jedan NK Partizan sa trenutnim boravkom u Srbiji, ne zeli covek da gubi vreme..

  • Geras

    23. oktobar 2019 | 23:13

    Hahah e onaj Savo je smehoteka

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA