≫ 

Licem na kopačku: Pogledajte fotografiju koja je dokaz zašto navijači Fulama obožavaju Mitrovića!

Podsetimo i da je protiv Lutona postigao het-trik

  • 5
Aleksandar Mitrović Foto: Guliver/Alex Pantling/Getty Images

Nisu samo golovi to što ''tera'' navijače Fulama da vole srpskog reprezentativca Aleksandra Mitrovića koji polako, ali sigurno, ide ka tome da postane legenda kluba!

Sa tri gola u sredu veče Mitrović je doneo pobedu Fulamu protiv Lutona (3:2) i sa 11 pogodaka se osamio na listi najboljih strelaca Čempionšipa, ali taj njegov pristup svakom meču je za svako poštovanje navijača.

To se pogotovo videlo tokom meča sa Lutonom, kada je u jednom trenutku glavom krenuo na kopačku i krampone rivala.

Aleksandar Mitrović Mitrović glavom ide na kopačku Foto: Guliver/Alex Pantling/Getty Images

Fotografija je vrlo brzo počela da se deli na društvenim mrežama, pogotovo među navijačima Fulama, koji su mu odali poštovanje. Kao i trener Skot Parker.

- Svi mi znamo koliko je Mitrović kvalitetan napadač. Način na koji mi igramo jeste da lopta ide na Mitrovića i kada dobije pravu on će u devet od 10 slučajeva pogoditi - rekao je trener Fulama.

Fulam je protiv Lutona stigao do šeste pobede ove sezone u Čempionšipu, uz četiri remija i tri poraza. Mitrovićev tim sada ima 22 boda, koliko i Preston na šestom mestu koje vodi u plej-of za ulazak u Premijer ligu.

>>> Veliki dan u Humskoj - stiže Mančester Junajted! Utakmica počinje u 18.55, a crno-beli će pokušati da iskoriste lošu formu i kadrovske probleme jednog od najpopularnijih klubova na svetu. Kvota na keca je 3,45, na iks 3,25, a na dvojku 2,20. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Mančester Junajted.

Video: Mogao je i rebra da mu polomi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA